nike21 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 hejka ja w Tbg , miałem upojny wieczór , idę na śniadanie bo Iza do pracy się spieszyła i nie zdążyła zrobić , fajne projekty wyszły , nawet lepsze niż te z biała B8... upojny?? ja bym wolal miec stosunkowo udany wieczor...
Iverson Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 ...może inaczej stosunkowo-upojny wieczór
pet3r Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Hhahahahhah chyba próbujesz ustrzelić post numer 500 000 zamast się uczyć dokładnie, tak niewiele brakowało... wystarczyłyby kolejne 2 kawy...
Madas Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 hejka ja w Tbg , miałem upojny wieczór , idę na śniadanie bo Iza do pracy się spieszyła i nie zdążyła zrobić , fajne projekty wyszły , nawet lepsze niż te z biała B8... upojny?? ja bym wolal miec stosunkowo udany wieczor... ...może inaczej stosunkowo-upojny wieczór bless wy od rana tylko o jednym [br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 09:55_________________________________________________ja dzisiaj mam pusty dzień tzn nie ma roboty :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 ja dzisiaj mam pusty dzień tzn nie ma roboty po prezenty jedź dla Swoich Kobiet
Madas Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 tak chyba zrobie ..... czułem że jedziesz do TBG bo cały wieczór Ci nie było na forum :gwizdanie: ciekawe czy Peter kładł się spać
Iverson Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 czułem że jedziesz do TBG bo cały wieczór Ci nie było na forum :gwizdanie: martwiłeś się o mnie , dziękuję
Madas Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 a co teraz Iza jedzie z Tobą do Kalisza ?? pisałeś że może na następny spot wpadniecie razem.....ja biore swoje kobiełki na spot a żeby sobie pochasały na markiecie [br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 10:06_________________________________________________a Musashi bidul musiał wstać z samego rana pewnie załamke strzelił bo to nie podobne do niego :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 nie teraz raczej nie , bo tez ma dużo pracy, ona się czai na szał wyprzedaży po nowym roku, to pewnie w styczniu przyjedziemy
Smieszny Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 witam Opuszczam szeregi do niedzieli, trzeba sie w domu pokazac
Iverson Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 a pamiętasz drogę do "domu", Ty to już jak Poznaniak
Smieszny Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 a pamiętasz drogę do "domu", Ty to już jak Poznaniak Nie wiem ale poruszam sie z navi to trafie no i przynajmniej wiem gdzie sa radary
Madas Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 troche zabalowałeś w Poznaniu co :gwizdanie:
Smieszny Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 troche zabalowałeś w Poznaniu co :gwizdanie: Cos czuje ze jak uda mi sie tu ukonczyc studia to juz osiade w tych okolicach na dluzej
Madas Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 a czemu miałoby Ci się nie "udać" i bardzo dobrze osiadaj w poznaniu, świetne miejsce do zamieszkania
Iverson Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 hehe też tak myślałem jak przez 3 lata firma wynajmowała mi mieszkanie to był luz, ale jak pojawiła się chęć kupna swojego na kredyt, to mi mina zrzedła-poracha po całości , ceny 3 pokojowego ok. 70m2 , są porównywalne z wybudowaniem chaty pod Poznaniem ok. 150-160m2.
Smieszny Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Niestety ceny wynajmu pokoju przez ceny mieszkan tez nie sa zbyt fajne. Naszczescie narazie na mieszkoanko mam sponsorow (Rodzicow ) Dobra czas na male pakowanko i w droge.
Madas Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 ale teraz jest tendencja spadkowa cen mieszkań .... możecie za jakiś czas się rozglądnąć jak cena osiągnie poziom zadowalający a domek to zawsze domek ale ceny ziemi pod poznaniem zabijają byłem na etapie poszukiwań 2 lata temu a teraz jest jeszcze drożej....
fantastic Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 ale teraz jest tendencja spadkowa cen mieszkań .... możecie za jakiś czas się rozglądnąć jak cena osiągnie poziom zadowalający a domek to zawsze domek ale ceny ziemi pod poznaniem zabijają byłem na etapie poszukiwań 2 lata temu a teraz jest jeszcze drożej.... rzeczywiście spadkowa mogę potwierdzić bo ostatnio byłem na ratajach - jedyne 6 tys za m kw
Madas Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 rzeczywiście spadkowa mogę potwierdzić bo ostatnio byłem na ratajach - jedyne 6 tys za m kw to nie jest źle jak ja kupowałem mieszkanie to na ratajach cena była 7.4 tys za metr [br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 11:13_________________________________________________a było to rok temu :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 11:13_________________________________________________dodam jeszcze na zachęte że jak ja kupowałem swoje m to metr kosztował w ty bloku 6 tys a teraz sprzedają za 4.8 :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi