nike21 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ty wytykaczu od czwartku nie piłem, więc się należy ale od 13:00? wielkie mi rzeczy... :gwizdanie: skoro nic takiego to proponuje zebys sie zaczal spotykac codziennie od 7 rano z panami Zbyszkiem i Wieskiem pod osiedlowym sklepem na mily procentowy poczatek dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 skoro nic takiego to proponuje zebys sie zaczal spotykac codziennie od 7 rano z panami Zbyszkiem i Wieskiem pod osiedlowym sklepem na mily procentowy poczatek dnia ćwiartka żołądkowej przed zajęciami jak znalazł dzięki za pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ty wytykaczu od czwartku nie piłem, więc się należy ale od 13:00? wielkie mi rzeczy... :gwizdanie: skoro nic takiego to proponuje zebys sie zaczal spotykac codziennie od 7 rano z panami Zbyszkiem i Wieskiem pod osiedlowym sklepem na mily procentowy poczatek dnia Ja mam od 5 czynne wiec do 7 to juz mozna zgona przyjac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 skoro nic takiego to proponuje zebys sie zaczal spotykac codziennie od 7 rano z panami Zbyszkiem i Wieskiem pod osiedlowym sklepem na mily procentowy poczatek dnia ćwiartka żołądkowej przed zajęciami jak znalazł dzięki za pomysł to tez... ale cwiarteczka rano w drodze ze sklepu z cieplymi buleczkami lepsza tymbardziej teraz jak piz*zic zaczyna [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 14:49_________________________________________________ Ja mam od 5 czynne wiec do 7 to juz mozna zgona przyjac pewnie cos o tym wiesz bo w takich malych miescinach jest to na porzadku dziennym w znacznie wiekszym gronie niz w wiekszych miastach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 spadam coś zjeść i na wykład, do wieczorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 spadam coś zjeść i na wykład, do wieczorka zupka chmielowa nie jest wystarczajaco sycaca? :gwizdanie: milych zajec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 kurcze ale ciężki dzień ...głowa mi pęka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 cześć czapa .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 cześć mistrzu .... cześc uczniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 coś mi się nie zgadza manipulancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 coś mi się nie zgadza manipulancie pijemy jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Kalisz - Kórnik w tygodniu, to jednak jest masakra :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 dobry na wieczór w mnie w bałaganie właśnie zacząl śnieg padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 dobry na wieczór w mnie w bałaganie właśnie zacząl śnieg padać fajnie masz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 siema z wieczorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 siema z wieczorka czesc!! słyszałęm że nie dasz rady jechać z nami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 dobry na wieczór w mnie w bałaganie właśnie zacząl śnieg padać fajnie masz :gwizdanie: no dzięki za taką pogode - jutro wracam do PL i jak tak sie utrzyma to jazda będzie koszmarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja jutro jestem do 21 w pracy...[br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 21:23_________________________________________________potem moge chlac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi