nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 tak poważnie ja i tak wolę podjechać i sprawdzić co tam piszczy w końcu płacisz 100zł więc warto chociaż wiedzieć co się z autem dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 tak poważnie ja i tak wolę podjechać i sprawdzić co tam piszczy w końcu płacisz 100zł więc warto chociaż wiedzieć co się z autem dzieje... a nie więcej teraz jest za przegląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 _________________________________________________mega rabat dostanę opłaty są urzędowo nałożone i na każdej Stacji takie same ale jak mi poukładasz 3 auta dziennie to możemy pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 niema co się oszukiwać....większość ludzi wogóle się tym nie przejmuje. Mało jest takich osób co jest ciut więcej wyczulonych na jakośc swoich wozów. Moim zdaniem lepiej częsciej się zając pewnymi rzeczami niż później jechac raz na ruski rok do mechaniora i później sie dziwić że tyle trzeba wydac..... Bo jak trafi taki typ na siebie tylko to półbiedy ale gorzej jak autko jest rodzinne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 tak poważnie ja i tak wolę podjechać i sprawdzić co tam piszczy w końcu płacisz 100zł więc warto chociaż wiedzieć co się z autem dzieje... a nie więcej teraz jest za przegląd za osobówkę bez LPG dokładnie 99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 o czym gadka pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 aha to nawet nie wiedziałem bo nie byłem od 5 lat na badaniach [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 22:39_________________________________________________ o czym gadka pany Nikuś pracuje w stacji diagnostycznej na spocie będziesz ? liczę na Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 o czym gadka pany http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie/badania_techniczne_pojazdow-t114263.0.html;new#new podsyłaj znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 o czym gadka pany http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie/badania_techniczne_pojazdow-t114263.0.html;new#new Adas chyba nie przyjedzie na badania taki hektar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 aha to nawet nie wiedziałem bo nie byłem od 5 lat na badaniach [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 22:39_________________________________________________ o czym gadka pany Nikuś pracuje w stacji diagnostycznej na spocie będziesz ? liczę na Ciebie a uwierzysz ze pracuje teraz w niedziele ? bo Ja nie, ale niestety - pracuje [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 22:41_________________________________________________a takie pytanie, na stacji diagnostycznej jest roznica czy oska czy quattro jest auto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie wierzę sprawę mam do Ciebie na spocie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 o czym gadka pany http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie/badania_techniczne_pojazdow-t114263.0.html;new#new Adas chyba nie przyjedzie na badania taki hektar a skąd wiesz? może jednak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie wierzę sprawę mam do Ciebie na spocie :gwizdanie: a jaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 a takie pytanie, na stacji diagnostycznej jest roznica czy oska czy quattro jest auto ? nie ma znaczenia... wcześniej pracowałem na Stacji w serwisie Land Rovera i takowe też na rolki wpuszczałem http://www.a4-klub.pl/smf/b6_ake_quattro_a_badanie_techniczne-t32116.45.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 a takie pytanie, na stacji diagnostycznej jest roznica czy oska czy quattro jest auto ? nie ma znaczenia... wcześniej pracowałem na Stacji w serwisie Land Rovera i takowe też na rolki wpuszczałem bo w dowodzie nie ma danych czy oska czy quattro no nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie wierzę sprawę mam do Ciebie na spocie :gwizdanie: a jaka jak nie będzie Cię na spocie to już nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie wierzę sprawę mam do Ciebie na spocie :gwizdanie: a jaka jak nie będzie Cię na spocie to już nie ma znaczenia no mow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 a takie pytanie, na stacji diagnostycznej jest roznica czy oska czy quattro jest auto ? nie ma znaczenia... wcześniej pracowałem na Stacji w serwisie Land Rovera i takowe też na rolki wpuszczałem bo w dowodzie nie ma danych czy oska czy quattro no nie nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 kolega Splendor chce zobaczyć jak to wygląda po przeróbce u Ciebie w aucie z audio bo ma identyczną sytuację i będzie jechał na zmianę .... poleciłem mu Bydgoszcz ponieważ już kilka os robiło tam i byli zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie wierzę sprawę mam do Ciebie na spocie :gwizdanie: a jaka jak nie będzie Cię na spocie to już nie ma znaczenia no mow ja Ci powiem ze Madasa... masz dostać wp***dol za to że nie masz koziołków w podpisie, że z profilu usunąłeś że jesteś z wlkp i że nie udzielasz się na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi