Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ale jeszcze źle nie jest....jutro się dowiem czy na targi będe mykał...także jakaś szansa jest P.S. Dzięks za koziołki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie no to każdego sprawa co robi z profilem i czy się udziela ... nie ma chłopak potrzeby to nie pisze myślałem że mnie poprzesz, a Ty Brutusie przeciwko mnie ależ Michał ja Cię popieram ... bez 2 zdań .... ale siłą nie ma co przecież się droczę... a Adas mam nadzieje że się nie obraziłeś w uj sie obrazilem :gwizdanie: Adas nie takie rzeczy przeżył ze niby jakie ? moje za***iste spodenki ? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 P.S. Dzięks za koziołki ale w podpisie jeszcze nie widać nie no to każdego sprawa co robi z profilem i czy się udziela ... nie ma chłopak potrzeby to nie pisze myślałem że mnie poprzesz, a Ty Brutusie przeciwko mnie ależ Michał ja Cię popieram ... bez 2 zdań .... ale siłą nie ma co przecież się droczę... a Adas mam nadzieje że się nie obraziłeś w uj sie obrazilem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 w ogóle o tym Adas nie pomyślałem ... myślałem bardzie o Twojej robocie o 4 rano .... [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 23:21_________________________________________________daj Nikuś chłopakowi kilka min .. zaraz to pewnie ogranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 w ogóle o tym Adas nie pomyślałem ... myślałem bardzie o Twojej robocie o 4 rano .... to to norma :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 23:22_________________________________________________dzisiaj pierwszy raz od chyba roku poszlem wczesniej do pracy niz rodzice.. rodzice nigdy nie spia dluzej niz 4:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 i koziołki są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 w ogóle o tym Adas nie pomyślałem ... myślałem bardzie o Twojej robocie o 4 rano .... ale spodenki tez były zacne daj Nikuś chłopakowi kilka min .. zaraz to pewnie ogranie sory szefie [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 23:24_________________________________________________ i koziołki są super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 zrób jeszcze [center ] [/center ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 zrób jeszcze [center ] [/center ] tylko bez tych spacji w nawiasie kwadratowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 no dokładnie ale musiałem tak zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 no dokładnie ale musiałem tak zrobić I know Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 dawno sie nie bawiłem więc sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 w ogóle o tym Adas nie pomyślałem ... myślałem bardzie o Twojej robocie o 4 rano .... ale spodenki tez były zacne w koncu to lacoste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 dawno sie nie bawiłem więc sorki nie jest źle .... zrób te nawisy i wypośrodkuje Ci te kozły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 dawno sie nie bawiłem więc sorki nie jest źle .... zrób te nawisy i wypośrodkuje Ci te kozły już zrobił... wciśnij F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 dawno sie nie bawiłem więc sorki nie jest źle .... zrób te nawisy i wypośrodkuje Ci te kozły No jest gitarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 w ogóle o tym Adas nie pomyślałem ... myślałem bardzie o Twojej robocie o 4 rano .... ale spodenki tez były zacne w koncu to lacoste skórzane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 zrobie furce nową sesje to jakies fotki obok w stawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi