Adas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 pracuje, nie mam kaski :gwizdanie: nie wiem jak długo flaszka się jeszcze w barku utrzyma... :gwizdanie: :naughty: oby szybko poszla [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 18:31_________________________________________________ kto ludziska z Pzn na zlot jedzie ? :mysli: jak patrze na liste to cos prawie nikt jak się uda to ja pojadę no Ja mam nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja też ale wszystko się okaże dopiero w marcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 :naughty: oby szybko poszla ale to ta na spróbowanie jest, nie dla mnie... :gwizdanie: moje znikają powoli, ale w miarę systematycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 siemka wrócony z pracy... jutro mam meeting od 9-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito_ Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dobry wieczorkiem, tak kombinuje z tym swoim wozem i kombinuje i wychodzi mi, że to chyba nie termostat jednak Odpaliłem na klimatyzacji śledzenie kanału 51 i tam szybciutko dobija do 90 i trzyma ładnie, tylko wskaźnik w zegrach jakieś wartości dzikie wyświetla :/ A gdzie można na VAG-u sprawdzić temp? Mam programy VAG-COM i Polski VAG 4.9? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/tdi_diagnostyka_aktualizacja_30_vii_2008-t18478.0.html http://www.a4-klub.pl/smf/faq_forum_diagnostyka_vag-t5141.0.html może się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 pewnie że się przyda ... a Ty już tam dygasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 niunia cala zapierdz.... a zjazd już w niedziele.... A to jak garnek mam szykować ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja będę upierdylony i mam to w pupci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito_ Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 ok dzięki za linki pobadam jutro fure :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 jak da radę to przyjadę z 300 KM pod maską zależy od pogody a zapowiadają raczej ujową, więc pewnie driftową babcią wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 a Ty już tam dygasz ? jeśli chodzi o Stacje to tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 yo fura mnie zadziwiła, bo odpaliła jakby na dworze w ostatnich dniach było +20 a nie -20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 ugrzała się przez ostatnie 2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Piechol to masz fuksa, na autobahnie non stop widziałem furki z zamarzniętym paliwem od TIRów do S60 D5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 ugrzała się przez ostatnie 2 dni no chyba, ale i tak spodziewałem się kręcenia długiego, a tu pyk i gotowe [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 21:23_________________________________________________ Piechol to masz fuksa, na autobahnie non stop widziałem furki z zamarzniętym paliwem od TIRów do S60 D5 ja nie z tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arki Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Cześć chłopaki. Ja dzisiaj wybrałem się do mojej czwórki....najpierw musiałem zasuwać przez prawie 1h aby odśnieżyć drzwi i wyjazd. Po otwarciu bramy niespodzianka....audiczka na flaku....ehhh mówię Wam same problemy... Dopompowałem powietrze, ale co z tego jak trzeba czekać za ładną pogodą...na szczęście nacieszyłem oko i ucho chociaż w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 arki, kilka kilometrów musisz zrobić swoją A4 bo inaczej korozja w układzie wydechowym !!! jest na + więc można, nie takimi autami śmigamy w te warunki, no chyba, że masz letnie buty to odradzam wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arki Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 no właśnie mam "latówki" Będę musiał pomyśleć nad wypadem, może uda mi się dotrzeć na spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 co tam panowie, jak wieczorek? ja właśnie wyjełam świeży chlebek z piekarnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi