Azunia Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 mam juz dosc sniegu nie wiem jak w poznaniu ale u nas to masakra zaspy po 2m możesz być pewny że nie tylko Ty....
wicek2.8 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ja się dzisiaj pierwszy raz połowicznie zakopałem na antonińskiej wsi ale do domu dojechałeś więc nie ma co narzekać zasypało mnie ale prąd jeszcze masz.... :gwizdanie: prąd jest to dasz sobie rade... ja łopate worze ze sobą
Azunia Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja łopate worze ze sobą ż od worów nas tu nie wyzywaj
wicek2.8 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 mam juz dosc sniegu nie wiem jak w poznaniu ale u nas to masakra zaspy po 2m możesz być pewny że nie tylko Ty.... dzieki podniosłas mnie na duchu :>
wicek2.8 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja łopate worze ze sobą ż od worów nas tu nie wyzywaj
variocustoms Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 BTW jak jadę do pracy do Kalisza to czuję się jak bym góry jechał, jest więcej śniegu niż w Poznaniu ale chyba lepiej odśnieżone, takie odnoszę wrażenie
wicek2.8 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 BTW jak jadę do pracy do Kalisza to czuję się jak bym góry jechał, jest więcej śniegu niż w Poznaniu ale chyba lepiej odśnieżone, takie odnoszę wrażenie ja na ten okres zimowy musiałem zmienic auto bo robiłem za pług :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 BTW jak jadę do pracy do Kalisza to czuję się jak bym góry jechał, jest więcej śniegu niż w Poznaniu ale chyba lepiej odśnieżone, takie odnoszę wrażenie Nie, tylko mieszkańcy z okolicy odśnieżają ogródki i robią zaspy przy drodze żeby groźniej wyglądało
variocustoms Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Na Zagorzynku jest w miarę OK nie mówiąc o "centrum" jest dużo lepiej niż w Poznaniu, droga do Konina to inna bajka - ta zła Siemka, może do jutra, jestem zmęczony i idę w kimono
Vito_ Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 arki wpadaj na spota to dwie eSy będą Ps. polatałem z VAG-iem trochę posprawdzałem temp i na VAGu jak jade spada do ok 69 A jak poczytałem jak należy się zabrać do tej wymiany termostatu w V6 to wcale ale to wcale mi się to nie uśmiecha
nike21 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 nie wiem jak u Ciebie ale u mnie trzeba rozrząd zwalić...
arekkruk Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 śnieg jest fajny No zależy jak dla kogo... Bo niezbyt fajnie jak mnie zasypuje na postoju, albo trzeba wjechać w zaspy bo jakaś babcia nie może przejść 5 metrów... a ja oglądam film na HBO ... nawet ciekawy A co było ciekawego?? Bo ja dopiero do domu wszedłem i zacząłem oglądać końcówkę Max'a Payna na Canal+
Rako Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Przegapiłem coś ludzie !! Jezdem Jak nocka mija ??
arekkruk Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Przegapiłem coś ludzie !! Jezdem Jak nocka mija ?? W domu lepiej niż w pracy... Ja nie wiem czy Ci ludzie już na imprezy nie chodzą, czy co??
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 kurcze ale się rozpisaliście .... musiałem 2 strony czytać [br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 00:02_________________________________________________ja już nie chadzam .... a się chadzało keidyś
Rekomendowane odpowiedzi