Piechol Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 cholera wie, bo pisemny... ale nie ma co się za szybko przejmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 będzie gites kurczaki głodny jestem a nic mi się nje chce robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Madas a Ty byłeś na spociku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Madas a Ty byłeś na spociku?? ja byłem przez chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 kurczaki głodny jestem a nic mi się nje chce robić dzwoń po pizze [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:57_________________________________________________ Madas a Ty byłeś na spociku?? ja byłem przez chwilę od 15 do 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 a tak poważnie to nie było ani jednego spota na którym nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Madas a Ty byłeś na spociku?? ja byłem przez chwilę Obowiązki?? [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:58_________________________________________________ a tak poważnie to nie było ani jednego spota na którym nie byłem Wzór klubowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Madas a Ty byłeś na spociku?? ja byłem przez chwilę Obowiązki?? nie no żartowałem ..... byłem od początku do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Teraz będe musiał się zjawić 21 bo mnie chłopaki spalą gdzieś na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 spokojnie .... spoty nie są przymusowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Teraz będe musiał się zjawić 21 bo mnie chłopaki spalą gdzieś na drodze masz motywację przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 spokojnie .... spoty nie są przymusowe Wiesz nie chodzi o to....nie lubie być nie słowny...a w tym przypadku wyszło jak wyszło i mi nie powiem ale głupio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 motywacja ważna sprawa [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 21:07_________________________________________________ spokojnie .... spoty nie są przymusowe Wiesz nie chodzi o to....nie lubie być nie słowny...a w tym przypadku wyszło jak wyszło i mi nie powiem ale głupio. bez przesady .... wiadomo że człowiekowi czasem coś wypadnie i nie ma się na to wpływu .... ważne że wszystko jest w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 motywacja ważna sprawa [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 21:07_________________________________________________ spokojnie .... spoty nie są przymusowe Wiesz nie chodzi o to....nie lubie być nie słowny...a w tym przypadku wyszło jak wyszło i mi nie powiem ale głupio. bez przesady .... wiadomo że człowiekowi czasem coś wypadnie i nie ma się na to wpływu .... ważne że wszystko jest w porządku Ano wszystko gra [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 21:10_________________________________________________A jak tam projekcik z koszuleczkami z naszymi pięknymi koziołkami są jakieś szanse że cosik się ruszy w tym celu?? [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 21:37_________________________________________________No nic kawencje sobie zrobiłem ....troszke posiedze. Trzeba korzystań bo niedlugo do pracy heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Coś apropo wcześniejszego tematu picia... http://demotywatory.pl/863726/Polak-i-Rosjanin-w-jednym-zespole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Coś apropo wcześniejszego tematu picia... http://demotywatory.pl/863726/Polak-i-Rosjanin-w-jednym-zespole o kruczek jestes i co tam na spocie ?? Chyba jak sie nie myle twój pierwszy debiut?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Coś apropo wcześniejszego tematu picia... http://demotywatory.pl/863726/Polak-i-Rosjanin-w-jednym-zespole o kruczek jestes i co tam na spocie ?? Chyba jak sie nie myle twój pierwszy debiut?? Tak debiut... ale byłem tylko jakieś 15 minut bo przejazdem... Się przywitać i podpytać parę rzeczy... Ale ogólnie to spox... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Coś apropo wcześniejszego tematu picia... http://demotywatory.pl/863726/Polak-i-Rosjanin-w-jednym-zespole o kruczek jestes i co tam na spocie ?? Chyba jak sie nie myle twój pierwszy debiut?? Tak debiut... ale byłem tylko jakieś 15 minut bo przejazdem... Się przywitać i podpytać parę rzeczy... Ale ogólnie to spox... No to gites a planujesz na 21 przyjechać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Coś apropo wcześniejszego tematu picia... http://demotywatory.pl/863726/Polak-i-Rosjanin-w-jednym-zespole o kruczek jestes i co tam na spocie ?? Chyba jak sie nie myle twój pierwszy debiut?? Tak debiut... ale byłem tylko jakieś 15 minut bo przejazdem... Się przywitać i podpytać parę rzeczy... Ale ogólnie to spox... No to gites a planujesz na 21 przyjechać?? Ciężko powiedzieć... Mogę stwierdzić, że przyjadę, a mi się trafi dobry kurs i nie dotrę... Krótko mówiąc nie mam aż tak daleko sięgających planów bo u mnie się to zmienia z minuty na minutę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi