Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 No rozumiem...ale to nie tylko u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Siemka Hej Azunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 nie chce mi się czytać... co się działo fajnego? widzę że rako wrócił właśnie sączę grzane winko z mandarynkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 No dokładnie... Prędzej się z ludźmi spotkam z osobna, gdzieś przejazdem na parę minut żeby pogadać coś czuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 nie chce mi się czytać... co się działo fajnego? widzę że rako wrócił właśnie sączę grzane winko z mandarynkami Nike a wróciłem Prace załatwiałem Juz pisałem wyżej Jest dobrze bo w końcu zaczynam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Siemka Dzień dobry wieczór Pani... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ale mnie ciepło witacie, aż mi się weselej zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 nie chce mi się czytać... co się działo fajnego? widzę że rako wrócił właśnie sączę grzane winko z mandarynkami Nie masz za dobrze z tym winem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 nie chce mi się czytać... co się działo fajnego? widzę że rako wrócił właśnie sączę grzane winko z mandarynkami Nike a wróciłem Prace załatwiałem Juz pisałem wyżej Jest dobrze bo w końcu zaczynam to fajnie ja myślałem że czekasz na odwilż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 all rako gratuluje roboty - teraz za to, że nie byłeś słowny i za to, że robotę załatwiłeś stawiasz 21-ego kawę wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ale mnie ciepło witacie, aż mi się weselej zrobiło A cio z samopoczuciem kłopoty ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 nie chce mi się czytać... co się działo fajnego? widzę że rako wrócił \ właśnie sączę grzane winko z mandarynkami Nie masz za dobrze z tym winem?? niee winko pyszka w szczególności mandarynki które nasiąkły tym winkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 all rako gratuluje roboty - teraz za to, że nie byłeś słowny i za to, że robotę załatwiłeś stawiasz 21-ego kawę wszystkim Hehehe a może poczekamy do pierwszej wypłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 mam pytanie czy organizujemy jakąś grupę na szkolenie na śniegu na torze poznań ? najlepiej w weekend, nie pamiętam kto o tym pisał ale ja jestem zainteresowany jak by co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ale mnie ciepło witacie, aż mi się weselej zrobiło A cio z samopoczuciem kłopoty ?? Troszke łepek pobolewa ale to rodznne Tak poza tym ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ale mnie ciepło witacie, aż mi się weselej zrobiło A cio z samopoczuciem kłopoty ?? Troszke łepek pobolewa ale to rodznne Tak poza tym ok A u mnie też dzisiaj co nie którzy właśnie narzekali na głowe...chyba też przez tą pogode. No ja po 5 kawach jakoś sie 3mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 nie chce mi się czytać... co się działo fajnego? widzę że rako wrócił \ właśnie sączę grzane winko z mandarynkami Nie masz za dobrze z tym winem?? niee winko pyszka w szczególności mandarynki które nasiąkły tym winkiem He He... No ładnie... Ja wole nie ryzykować z alkiem przez wzgląd na pracę... Ale nie powiem bo apetytu narobiłeś... [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 22:38_________________________________________________ Ale mnie ciepło witacie, aż mi się weselej zrobiło A cio z samopoczuciem kłopoty ?? Troszke łepek pobolewa ale to rodznne Tak poza tym ok A u mnie też dzisiaj co nie którzy właśnie narzekali na głowe...chyba też przez tą pogode. No ja po 5 kawach jakoś sie 3mam A pikawa jeszcze nie wysiadła?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ale mnie ciepło witacie, aż mi się weselej zrobiło A cio z samopoczuciem kłopoty ?? Troszke łepek pobolewa ale to rodznne Tak poza tym ok A u mnie też dzisiaj co nie którzy właśnie narzekali na głowe...chyba też przez tą pogode. No ja po 5 kawach jakoś sie 3mam Ja mam fajny przepis na kawę czekoladową, smakuje jak czekolada na gorąco a jest z kawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 kata ma wyciągniętego idzie jak strzała lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi