Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Jestem tu znana z historyjek obrazkowych, czasem zakręconych.... [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 20:05_________________________________________________tak poza tym ja nie chodzę na solarium nie piję w ciągu dnia, i nie latam na miotle :gwizdanie: kto Ci tam wie.... wiec teraz opisz proszę historyjkę hmmm, ta była na przypomnienie bez opisowa :tongue4:
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 hahaah ze mnie sie polewasz?! Nieeee Tylko z tych historyjek obrazkowych mam nadzieję
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 tak sie zajadał że gg nie czytał :mysli: :gwizdanie: :gwizdanie: nic nie mam
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Jestem tu znana z historyjek obrazkowych, czasem zakręconych.... [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 20:05_________________________________________________tak poza tym ja nie chodzę na solarium nie piję w ciągu dnia, i nie latam na miotle :gwizdanie: kto Ci tam wie.... wiec teraz opisz proszę historyjkę hmmm, ta była na przypomnienie bez opisowa :tongue4: ok Teraz już będe przynajmniej przygotowany na następną
wentyl Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 tak sie zajadał że gg nie czytał :mysli: :gwizdanie: :gwizdanie: nic nie mam ciekaweeeeee :mysli: :mysli:
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 MADAS ustaw młodzież :polew: :polew: kogo? rako jest grzeczny a ja się madaska nie boję :gwizdanie:
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 hahaah ze mnie sie polewasz?! Nieeee Tylko z tych historyjek obrazkowych mam nadzieję no cioś Ty za tą kawke jakbym mógł [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 20:15_________________________________________________ MADAS ustaw młodzież :polew: :polew: kogo? rako jest grzeczny a ja się madaska nie boję :gwizdanie: ej no ja jestem grzeczny :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 hahaah ze mnie sie polewasz?! Nieeee Tylko z tych historyjek obrazkowych mam nadzieję no cioś Ty za tą kawke jakbym mógł [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 20:17_________________________________________________ ej no ja jestem grzeczny :gwizdanie już to powiedziałam
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 hahaah ze mnie sie polewasz?! Nieeee Tylko z tych historyjek obrazkowych mam nadzieję no cioś Ty za tą kawke jakbym mógł [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 20:17_________________________________________________ ej no ja jestem grzeczny :gwizdanie już to powiedziałam dziękować za uznanie i docenienie....
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 dziękować za uznanie i docenienie.... :>
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 czy to jakaś konspira ? a czemu konspira ??
drosdek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 zartowałem - sprawdzam wasza reakcje... ale cos ukrywacie przyznawac sie
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 zartowałem - sprawdzam wasza reakcje... ale cos ukrywacie przyznawac sie ja nic nie wiem o ukrywaniu czegoś....
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 zartowałem - sprawdzam wasza reakcje... ale cos ukrywacie przyznawac sie ja nic nie wiem o ukrywaniu czegoś.... Ja też nic niewiem.....a co ukradli ci coś ??
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 zartowałem - sprawdzam wasza reakcje... ale cos ukrywacie przyznawac sie ja nic nie wiem o ukrywaniu czegoś.... Ja też nic niewiem.....a co ukradli ci coś ?? :polew: sorry ale już nie mogę
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 zartowałem - sprawdzam wasza reakcje... ale cos ukrywacie przyznawac sie ja nic nie wiem o ukrywaniu czegoś.... Ja też nic niewiem.....a co ukradli ci coś ?? :polew: sorry ale już nie mogę To się śmiechowato zrobiło i to lubie
Rekomendowane odpowiedzi