nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 widzę, że zaczynają bić... będzie zadyma ;( zatem ja się ewakuuję i życzę wszystkim spokojnej nocki czekaj aż się zacznie temat żon, dziewczyn itp itd :polew:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 widzę, że zaczynają bić... będzie zadyma ;( zatem ja się ewakuuję i życzę wszystkim spokojnej nocki drosdek mi to juz wisi bo i tak mnie spalą na spocie kurde nie mam zapałek bo nie palę .... a i ochrona nie pozwala palić więc możesz być spokojny
przemo86 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ja ze świateł zawsze pierwszy chyba od końca :polew:
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 widzę, że zaczynają bić... będzie zadyma ;( zatem ja się ewakuuję i życzę wszystkim spokojnej nocki drosdek mi to juz wisi bo i tak mnie spalą na spocie kurde nie mam zapałek bo nie palę .... a i ochrona nie pozwala palić więc możesz być spokojny i znowu jest motywacja Madas tym razem zeby gaśnice sprawdzić
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Madasku ja akurat do Ciebie nie piję bo wyjątek potwierdza regułę :gwizdanie: ja to akurat po mieście poruszam się moim zdaniem sprawnie ..... z wiadomych przyczyn ..... ja jak lecę Talexem to również... niestety 78KM na dużo nie pozwala a i tak jestem zawsze 1. albo 2. ja na światłach zawsze 1wszy :gwizdanie: ja ze świateł zawsze pierwszy... choć stoję jako 2. 3. 5.... różnie no o to mi chodziło młokosie na światłach można stać jako pierwszy... a ruszyć można ze świateł jako pierwszy... wiesz ile takich co stali jako pierwsi dostali ode mnie baty a ja byłem drugi? fju fju :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 widzę, że zaczynają bić... będzie zadyma ;( zatem ja się ewakuuję i życzę wszystkim spokojnej nocki drosdek mi to juz wisi bo i tak mnie spalą na spocie kto? widzę, że zaczynają bić... będzie zadyma ;( zatem ja się ewakuuję i życzę wszystkim spokojnej nocki drosdek mi to juz wisi bo i tak mnie spalą na spocie kurde nie mam zapałek bo nie palę .... a i ochrona nie pozwala palić więc możesz być spokojny szlachta pali drewnem
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 widzę, że zaczynają bić... będzie zadyma ;( zatem ja się ewakuuję i życzę wszystkim spokojnej nocki drosdek mi to juz wisi bo i tak mnie spalą na spocie kurde nie mam zapałek bo nie palę .... a i ochrona nie pozwala palić więc możesz być spokojny i znowu jest motywacja Madas tym razem zeby gaśnice sprawdzić :polew: noooo dobra myśl .... to jednak Cię podpalimy :polew:
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ja ze świateł zawsze pierwszy chyba od końca :polew: kolego... był taki okres gdzie latałem po całej WLKP Skodą Fabia 1.4 TDI 3 cylindry 68KM i na 2000km tygodniowo byłem wyprzedzany 4 razy a średnia prędkość z tygodnia to 60km/h nie musisz wierzyć...
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 widzę, że zaczynają bić... będzie zadyma ;( zatem ja się ewakuuję i życzę wszystkim spokojnej nocki drosdek mi to juz wisi bo i tak mnie spalą na spocie kurde nie mam zapałek bo nie palę .... a i ochrona nie pozwala palić więc możesz być spokojny i znowu jest motywacja Madas tym razem zeby gaśnice sprawdzić :polew: noooo dobra myśl .... to jednak Cię podpalimy :polew: hehehe nie no pasowanie na strazaka nie musze mieć
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ja ze świateł zawsze pierwszy chyba od końca :polew: kolego... był taki okres gdzie latałem po całej WLKP Skodą Fabia 1.4 TDI 3 cylindry 68KM i na 2000km tygodniowo byłem wyprzedzany 4 razy a średnia prędkość z tygodnia to 60km/h nie musisz wierzyć... a Ty co taki poddenerwowany ... sam zacząłeś
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ja poddenerwowany? pisze po prostu swoją rację
przemo86 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Madasku ja akurat do Ciebie nie piję bo wyjątek potwierdza regułę :gwizdanie: ja to akurat po mieście poruszam się moim zdaniem sprawnie ..... z wiadomych przyczyn ..... ja jak lecę Talexem to również... niestety 78KM na dużo nie pozwala a i tak jestem zawsze 1. albo 2. ja na światłach zawsze 1wszy :gwizdanie: ja ze świateł zawsze pierwszy... choć stoję jako 2. 3. 5.... różnie no o to mi chodziło młokosie na światłach można stać jako pierwszy... a ruszyć można ze świateł jako pierwszy... wiesz ile takich co stali jako pierwsi dostali ode mnie baty a ja byłem drugi? fju fju :gwizdanie: nie ma to tamto sześć garków daje rade :gwizdanie:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ja poddenerwowany? pisze po prostu swoją rację ty mi tu nie racjuj
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :laghing2: :bicz3: :laghing2: :th: :cwaniak1:
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :laghing2: :bicz3: :laghing2: :th: :cwaniak1: :polew: :polew:
Rako Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :laghing2: :bicz3: :laghing2: :th: :cwaniak1: :polew: :polew: ooo historyjka kto tłumaczy hehehe
Madas Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :laghing2: :bicz3: :laghing2: :th: :cwaniak1: :polew: :polew: ooo historyjka kto tłumaczy hehehe ja mogę się podjąć
Azunia Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :laghing2: :bicz3: :laghing2: :th: :cwaniak1: :polew: :polew: ooo historyjka kto tłumaczy hehehe ja mogę się podjąć dawaj
nike21 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie ma to tamto sześć garków daje rade :gwizdanie: właśnie to 2.5 się kiepsko z dołu zbiera... najbardziej zapierdalam po mieście służbówkami moje V6 super na trasę...
Gość SuNDaY Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ja ze świateł zawsze pierwszy chyba od końca :polew: kolego... był taki okres gdzie latałem po całej WLKP Skodą Fabia 1.4 TDI 3 cylindry 68KM i na 2000km tygodniowo byłem wyprzedzany 4 razy a średnia prędkość z tygodnia to 60km/h nie musisz wierzyć... Ehhh nie ma to jak służbowe auto... :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi