Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Aaaa drosdek...gadałem z arkiem. Jest zainteresowany tymi felami co mam u siebie to znaczy tymi ori a Ty je masz na sprzedaż....Mówiłem mu żeby zagadał do Ciebie.
drosdek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Hmm... praktycznie całe wieczory Azunia na forum siedzi... to pewnie jedyne miejsce spotkań z Yelo to forum tak ?? a czemu tak myślisz? no w sumie nie mam prawa tak myśleć bo nie widziałem, aby udzielał się w dyskusjach... może siedzi koło Ciebie
Madas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Yelo to stary wyjadacz Adam no co znowu a co nie jest doświadczonym klubowiczem
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Hmm... praktycznie całe wieczory Azunia na forum siedzi... to pewnie jedyne miejsce spotkań z Yelo to forum tak ?? a czemu tak myślisz? no w sumie nie mam prawa tak myśleć bo nie widziałem, aby udzielał się w dyskusjach... może siedzi koło Ciebie jakby siedział koło Azuni to juz byśmy w gębe dostali
drosdek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Aaaa drosdek...gadałem z arkiem. Jest zainteresowany tymi felami co mam u siebie to znaczy tymi ori a Ty je masz na sprzedaż....Mówiłem mu żeby zagadał do Ciebie. no w sumie jakbym znalazł kupca to mogę je sprzedać... zawsze można się dogadać... z tego co pamiętam są w dobrym stanie...3 bez gumy i 1 z gumą w kufrze leży jako zapas
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Hmm... praktycznie całe wieczory Azunia na forum siedzi... to pewnie jedyne miejsce spotkań z Yelo to forum tak ?? a czemu tak myślisz? no w sumie nie mam prawa tak myśleć bo nie widziałem, aby udzielał się w dyskusjach... może siedzi koło Ciebie jakby siedział koło Azuni to juz byśmy w gębe dostali to prędzej na spocie :wink4:
Madas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Yelo to spokojny człowiek z tego co zauważyłem
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Yelo to spokojny człowiek z tego co zauważyłem a no pewnie :gwizdanie:
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Yelo to spokojny człowiek z tego co zauważyłem A to tak jak ja :>
Madas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Yelo to spokojny człowiek z tego co zauważyłem A to tak jak ja :> :evil:
drosdek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Yelo to spokojny człowiek z tego co zauważyłem A to tak jak ja :> :evil: zaraz będzie że wszyscy to oaza spokoju... Dobra, na razie ja uciekam, bo kończę pracę i jadę do zębologa Do wieczora
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zapisałam w kalendarzu spota, mam nadzieję że tym razem będziemy
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Yelo to spokojny człowiek z tego co zauważyłem A to tak jak ja :> :evil: Madas a co to ??
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Yelo to spokojny człowiek z tego co zauważyłem A to tak jak ja :> :evil: zaraz będzie że wszyscy to oaza spokoju... Dobra, na razie ja uciekam, bo kończę pracę i jadę do zębologa Do wieczora Ja też w końcu muszę się wybrać, wyliczyłam że wyniesie mnie to komplet fajnych felg do auta...
drosdek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja też w końcu muszę się wybrać, wyliczyłam że wyniesie mnie to komplet fajnych felg do auta... się, nie chwalę bo nie ma co, ale mnie znacznie więcej.... tak to już jest z implantami
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja też w końcu muszę się wybrać, wyliczyłam że wyniesie mnie to komplet fajnych felg do auta... się, nie chwalę bo nie ma co, ale mnie znacznie więcej.... tak to już jest z implantami ja nie mam implantów, ale muszę wymienic plomby, cośtam cośtam a na koniec wybielanko by się przydało
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja też w końcu muszę się wybrać, wyliczyłam że wyniesie mnie to komplet fajnych felg do auta... się, nie chwalę bo nie ma co, ale mnie znacznie więcej.... tak to już jest z implantami no nima co oszczędzać w końcu zęby nie grzyby nie wyrosną....
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja też w końcu muszę się wybrać, wyliczyłam że wyniesie mnie to komplet fajnych felg do auta... się, nie chwalę bo nie ma co, ale mnie znacznie więcej.... tak to już jest z implantami no nima co oszczędzać w końcu zęby nie grzyby nie wyrosną.... racja
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja też w końcu muszę się wybrać, wyliczyłam że wyniesie mnie to komplet fajnych felg do auta... się, nie chwalę bo nie ma co, ale mnie znacznie więcej.... tak to już jest z implantami no nima co oszczędzać w końcu zęby nie grzyby nie wyrosną.... racja ja mialem jakiś czas temu kanałowe robione;/ też sie wykosztowałem eh... ale co zrobić zdrowie ważniejsze
Rekomendowane odpowiedzi