drosdek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 nie dosyć, że chce zarabiać na kumplach z grupy to jeszcze nie obniża bezrobocia ok zatrudniam Cię :gwizdanie: na PW podam stawkę :polew: można by dawać na kreche.....a później tylko by sie ściągało :> chyba ścigało nie no Madas - powoła tego co zarobisz
nike21 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 kto tak w ogóle ma największy staż tutaj na Poz. Adas pytałem o tą płyte pod silnik do Ciebie...można kupić bez problemu, cena standart czyli paczka fajek?
Madas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 nie dosyć, że chce zarabiać na kumplach z grupy to jeszcze nie obniża bezrobocia ok zatrudniam Cię :gwizdanie: na PW podam stawkę :polew: można by dawać na kreche.....a później tylko by sie ściągało :> chyba ścigało nie no Madas - powoła tego co zarobisz kogo mam powołać [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:52_________________________________________________a tak w ogóle połowa to za dużo [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 20:52_________________________________________________ kto tak w ogóle ma największy staż tutaj na Poz. Adas pytałem o tą płyte pod silnik do Ciebie...można kupić bez problemu, cena standart czyli paczka fajek? :polew: to tanioszka
Madas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 wcale nie.... będzie Pan zadowolony no muszę Ci zaufać ... niech będzie
drosdek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ale cisza nastała.... wszyscy spać poszli ??
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ale cisza nastała.... wszyscy spać poszli ?? Co ty ...na nieustraszonego lukałem... kurka takiego mustandzika bym przyjął
przemo86 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 kto tak w ogóle ma największy staż tutaj na Poz. Adas pytałem o tą płyte pod silnik do Ciebie...można kupić bez problemu, cena standart czyli paczka fajek? + dwie skrzynki browara:decayed: i będzie dżampreza na spocie :polew:
arekkruk Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ale cisza nastała.... wszyscy spać poszli ?? Co ty ...na nieustraszonego lukałem... kurka takiego mustandzika bym przyjął Na temat mustanga to mi nic nie mów... :slina:
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ale cisza nastała.... wszyscy spać poszli ?? Co ty ...na nieustraszonego lukałem... kurka takiego mustandzika bym przyjął Na temat mustanga to mi nic nie mów... :slina: A lukałem na cene....i ci powiem że nie jest najwyższa oczywiście jeśli chodzi o używane....
nike21 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Na temat mustanga to mi nic nie mów... :slina: A lukałem na cene....i ci powiem że nie jest najwyższa oczywiście jeśli chodzi o używane.... najładniejsza linia tego modelu w/g mnie to:
arekkruk Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 No nie są makabryczne ceny... Ale nie stać mnie na dwa auta... Bo niestety mustanga, camaro czy charger'a nie da się na taxi wziąć... a szkoda...
arekkruk Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Na temat mustanga to mi nic nie mów... :slina: A lukałem na cene....i ci powiem że nie jest najwyższa oczywiście jeśli chodzi o używane.... najładniejsza linia tego modelu w/g mnie to: Kto ma śliniak pożyczyć... :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Na temat mustanga to mi nic nie mów... :slina: A lukałem na cene....i ci powiem że nie jest najwyższa oczywiście jeśli chodzi o używane.... najładniejsza linia tego modelu w/g mnie to: Kto ma śliniak pożyczyć... :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: Może Aneta, zapytam
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 No też ale najbardziej jakoś mi przypadł do gustu ten z 2008, 2009 http://photos01.allegroimg.pl/photos/oryginal/909/80/44/909804489
arekkruk Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Na temat mustanga to mi nic nie mów... :slina: A lukałem na cene....i ci powiem że nie jest najwyższa oczywiście jeśli chodzi o używane.... najładniejsza linia tego modelu w/g mnie to: Kto ma śliniak pożyczyć... :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: Może Aneta, zapytam Będę dźwięczny, bo mi do kolacji ślina naleci...
Azunia Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Na temat mustanga to mi nic nie mów... :slina: A lukałem na cene....i ci powiem że nie jest najwyższa oczywiście jeśli chodzi o używane.... najładniejsza linia tego modelu w/g mnie to: Kto ma śliniak pożyczyć... :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: Może Aneta, zapytam niestety nie...
Rako Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 http://moto.allegro.pl/item909804489_bezwypadkowy_mustang_model_2008_cobra_skora_ford.html 64 tys...i audko jest Troche by tylko jadło ;p
Rekomendowane odpowiedzi