Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Cześć Chłopcy Coś malutko wczoraj napisaliście jak sobie poszłam... Hej Azunia Cześć Rako co porabiasz?
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Cześć Chłopcy Coś malutko wczoraj napisaliście jak sobie poszłam... Hej Azunia Cześć Rako co porabiasz? A właśnie kaweczke pije Za jakąś godzinke odpalam smoka i mykam do dziadka pomóc mu tam troche z porządkami A co u Ciebie ??
drosdek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 nic sie nie pojeb... spragnionemu... na mysli Rako kto to mial do mnie uderzac w sprawie alu ?? no arekkruk...bynajmniej jest zainteresowany prawda arek ?? ano oka... to w takim razie czekam... za 2 tygodnie będę w Gostyniu to zrobię zdjęcia
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 A co u Ciebie ?? Ja piję Pepsi Mam parę spraw do ogarnięcia i dalej będę na forum pełnić służbę, ale dzisiaj nie będę tak długo jak wczoraj....
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 A co u Ciebie ?? Ja piję Pepsi Mam parę spraw do ogarnięcia i dalej będę na forum pełnić służbę, ale dzisiaj nie będę tak długo jak wczoraj.... Ano sprawy trzeba poogarniać
arekkruk Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 nic sie nie pojeb... spragnionemu... na mysli Rako kto to mial do mnie uderzac w sprawie alu ?? no arekkruk...bynajmniej jest zainteresowany prawda arek ?? Prawda, prawda... Tylko to dopiero na wiosne i zobaczymy jak będę z finansami wyglądał bo jeszcze oponki trzeba będzie letnie kupić...[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 10:06_________________________________________________ Cześć Chłopcy Coś malutko wczoraj napisaliście jak sobie poszłam... Dzień dobry Pani... Wczoraj coś wszyscy się szybko zwinęli...
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 nic sie nie pojeb... spragnionemu... na mysli Rako kto to mial do mnie uderzac w sprawie alu ?? no arekkruk...bynajmniej jest zainteresowany prawda arek ?? Prawda, prawda... Tylko to dopiero na wiosne i zobaczymy jak będę z finansami wyglądał bo jeszcze oponki trzeba będzie letnie kupić... Ja też na wiosne alu będe kupywał....ale te ori zostawie na zimóweczki.....
Vito_ Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Tak patrzyłem kto tu najmłodszy w klubie....już myślałem że tylko ja ale nie jest źle bo piechol też mam 22 Są młodsi rako także ze spokojem A tak wogóle to powitać od rana wszystkich
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 A powiedzcie mi jak będe kupywał alu....to wszystkie dane typu rozstawu jakie mam u niuni znajde w instrukcji ??
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 A tak wogóle to powitać od rana wszystkich [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 10:10_________________________________________________ A powiedzcie mi jak będe kupywał alu....to wszystkie dane typu rozstawu jakie mam u niuni znajde w instrukcji ?? napewno Ci doradzimy 5x112
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Tak patrzyłem kto tu najmłodszy w klubie....już myślałem że tylko ja ale nie jest źle bo piechol też mam 22 Są młodsi rako także ze spokojem A tak wogóle to powitać od rana wszystkich Siema Siema
Piechol Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 A powiedzcie mi jak będe kupywał alu....to wszystkie dane typu rozstawu jakie mam u niuni znajde w instrukcji ?? rozstaw 5x112, a szerokość i ET to już osobna sprawa, pokażesz na forum to się coś poradzi
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 A powiedzcie mi jak będe kupywał alu....to wszystkie dane typu rozstawu jakie mam u niuni znajde w instrukcji ?? rozstaw 5x112, a szerokość i ET to już osobna sprawa, pokażesz na forum to się coś poradzi Aaaa spoko
arekkruk Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 A powiedzcie mi jak będe kupywał alu....to wszystkie dane typu rozstawu jakie mam u niuni znajde w instrukcji ?? rozstaw 5x112, a szerokość i ET to już osobna sprawa, pokażesz na forum to się coś poradzi To i pewnie ja skorzystam z porad...
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 A powiedzcie mi jak będe kupywał alu....to wszystkie dane typu rozstawu jakie mam u niuni znajde w instrukcji ?? rozstaw 5x112, a szerokość i ET to już osobna sprawa, pokażesz na forum to się coś poradzi To i pewnie ja skorzystam z porad...
drosdek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 A powiedzcie mi jak będe kupywał alu....to wszystkie dane typu rozstawu jakie mam u niuni znajde w instrukcji ?? rozstaw 5x112, a szerokość i ET to już osobna sprawa, pokażesz na forum to się coś poradzi wiem wiem... lamerskie pytanie, ale może ktoś w skrócie wyjaśnić o co chodzi z tą szerokością ET ?? na co to ma wpływ ?? Arekkruk ja rozumiem i się z tym nie pali... do wiosny jeszcze troszkę więc luz...
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 A powiedzcie mi jak będe kupywał alu....to wszystkie dane typu rozstawu jakie mam u niuni znajde w instrukcji ?? rozstaw 5x112, a szerokość i ET to już osobna sprawa, pokażesz na forum to się coś poradzi wiem wiem... lamerskie pytanie, ale może ktoś w skrócie wyjaśnić o co chodzi z tą szerokością ET ?? na co to ma wpływ ?? Arekkruk ja rozumiem i się z tym nie pali... do wiosny jeszcze troszkę więc luz... Za dużo by tłumaczyć, poczytaj tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/znaczenie_et_felgi-t5262.0.html
drosdek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Za dużo by tłumaczyć, poczytaj tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/znaczenie_et_felgi-t5262.0.html zaraz polukam na googlach doedukuje sie
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Za dużo by tłumaczyć, poczytaj tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/znaczenie_et_felgi-t5262.0.html zaraz polukam na googlach doedukuje sie Generalnie masz wszystko w 1. poście
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 kiedyś widziałem fajne połączenie czarnego z chromem ale teraz tak lukałem i narazie nie widze już ich... Wogóle jak będe brał to raczej 15.....chce zachować raczej wysoki profil opony.
Rekomendowane odpowiedzi