Piechol Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Wogóle jak będe brał to raczej 15.....chce zachować raczej wysoki profil opony. nie rób tego błędu...
nike21 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ja już po 1. badaniu siema siema A co za autko w jechało na pierwszą próbe ?? seicento z LPG już dwa nawet takie były
arekkruk Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 No i Panie i Panowie... Czas się szykować i spadać do pracy... Tylko nie naskrobcie za dużo dzisiaj, żebym jutro rano dał radę przeczytać... :> [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 10:22_________________________________________________ Wogóle jak będe brał to raczej 15.....chce zachować raczej wysoki profil opony. nie rób tego błędu... Ja będę jak narazie na pewno zostawał przy 15"... Bo bym musiał inaczej znowu siano wydawać na przestawienie taksometru... :/
Adas Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Tak patrzyłem kto tu najmłodszy w klubie....już myślałem że tylko ja ale nie jest źle bo piechol też mam 22 jeszcze Adaś jest młodzieniaszek i oby jak najdluzej
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Wogóle jak będe brał to raczej 15.....chce zachować raczej wysoki profil opony. nie rób tego błędu... a dlaczego ??Ogólnie przodzik mi siedzie ;/ może być nie przyjemnie na wysokim profilu....a opon niechce zmieniać bo są naprawde dobre
fantastic Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Cześć ekipa - ide jakąś kawe zmontować bo takiego trampka w paszczu mam że szok. a tak poza tym to widze przez roletę że piękny dzień dzisiaj :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 10:23_________________________________________________ Cześć ekipa - ide jakąś kawe zmontować bo takiego trampka w paszczu mam że szok. a tak poza tym to widze przez roletę że piękny dzień dzisiaj :gwizdanie: Cześć fan, no słonko daje
drosdek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Wogóle jak będe brał to raczej 15.....chce zachować raczej wysoki profil opony. nie rób tego błędu... a dlaczego ??Ogólnie przodzik mi siedzie ;/ może być nie przyjemnie na wysokim profilu....a opon niechce zmieniać bo są naprawde dobre moim zdaniem nie odczujesz różnicy pomiedzy 15 a 16 a całkiem inaczej wygląda optycznie... co innego 18 albo 19... tam to jest niski profil
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 My może w tym lecie zmienimy felgi na 18' a te co były latem pójdą na zimę :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Wogóle jak będe brał to raczej 15.....chce zachować raczej wysoki profil opony. nie rób tego błędu... a dlaczego ??Ogólnie przodzik mi siedzie ;/ może być nie przyjemnie na wysokim profilu....a opon niechce zmieniać bo są naprawde dobre moim zdaniem nie odczujesz różnicy pomiedzy 15 a 16 a całkiem inaczej wygląda optycznie... co innego 18 albo 19... tam to jest niski profil zapomniałeś o 17" jeszcze, czyli kompromisie na poznańskie drogi chyba najlepsze... [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 10:28_________________________________________________ My może w tym lecie zmienimy felgi na 18' a te co były latem pójdą na zimę :gwizdanie: ale wtedy to już gleba musi być :gwizdanie:
Rako Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 My może w tym lecie zmienimy felgi na 18' a te co były latem pójdą na zimę :gwizdanie: heh na 18 to najpierw musiałbym zdjąć nadkola
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Wogóle jak będe brał to raczej 15.....chce zachować raczej wysoki profil opony. nie rób tego błędu... a dlaczego ??Ogólnie przodzik mi siedzie ;/ może być nie przyjemnie na wysokim profilu....a opon niechce zmieniać bo są naprawde dobre moim zdaniem nie odczujesz różnicy pomiedzy 15 a 16 a całkiem inaczej wygląda optycznie... co innego 18 albo 19... tam to jest niski profil zapomniałeś o 17" jeszcze, czyli kompromisie na poznańskie drogi chyba najlepsze... [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 10:28_________________________________________________ My może w tym lecie zmienimy felgi na 18' a te co były latem pójdą na zimę :gwizdanie: ale wtedy to już gleba musi być :gwizdanie: gwint pójdzie
fantastic Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 kiedyś widziałem fajne połączenie czarnego z chromem ale teraz tak lukałem i narazie nie widze już ich... Wogóle jak będe brał to raczej 15.....chce zachować raczej wysoki profil opony. nie jestem pewien na 100 ale 15" jak założysz z ET Mniejszym niż 42 (ori) to może ci fela o zaciska obcierać ja mam 16" teraz i już tam jaest mało miejsca a co dopiero na 15" Nochyba że zestaw 15" + dystanse 10-15mm poza tym na 15" drewniano będzie wyglądać bierz najlepiej 17" chyba przestawienie taksometru nie kosztuje więcej niż pincet PeeLeNów
fantastic Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 hej hej o żesz ty - kurde koty nam pozdychają Co tam panie słychać ? Kiedy parapetówa
drosdek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 zapomniałeś o 17" jeszcze, czyli kompromisie na poznańskie drogi chyba najlepsze... no jak tak jeżdżę i widzę te poznańskie dziury to się zastanawiam czy to kompromis... przy 16 jest profil 60 jeśli się nie mylę wiec... no i można laczek 205 założyć hej hej powitać
fantastic Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 10:23_________________________________________________ Cześć ekipa - ide jakąś kawe zmontować bo takiego trampka w paszczu mam że szok. a tak poza tym to widze przez roletę że piękny dzień dzisiaj :gwizdanie: Cześć fan, no słonko daje Dzin Dobry MiLejdi
Iverson Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 o żesz ty - kurde koty nam pozdychają Co tam panie słychać ? Kiedy parapetówa coś koło 20 marca , zapraszam , spać będzie gdzie
Azunia Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 no jak tak jeżdżę i widzę te poznańskie dziury to się zastanawiam czy to kompromis... przy 16 jest profil 60 jeśli się nie mylę wiec... no i można laczek 205 założyć my na lato na 17' mieliśmy 235/45 i mocno nie szarpało na koleinach a dziur też jakoś się specjalnie nie czuło :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi