Rako Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Co tam?? [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 20:37_________________________________________________ Ale cisza........ hejka
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 jaka cisza? Sie masz NIEZDZIERAJKI ze co? nie znasz tego? [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 20:46_________________________________________________ jaka cisza? Sie masz NIEZDZIERAJKI jeszcze mam... właśnie idę po następne
malutka:) Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 jaka cisza? Sie masz NIEZDZIERAJKI ze co? nie znasz tego? Jak nie znał to już poznał :> Ale pewnie i tak nie załapie
drosdek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no to widzę, że jednak jest więcej osób
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no to widzę, że jednak jest więcej osób a Ty myślałeś że co? to jest wątek Poznański a nie Krakowski
malutka:) Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no to widzę, że jednak jest więcej osób No tak-dobranocke obejrzeli, siusiu zrobili ,sie umyli,paciorek zmówili i.......do kompa
drosdek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no to widzę, że jednak jest więcej osób a Ty myślałeś że co? to jest wątek Poznański a nie Krakowski Nikuś ja wiem, że to poznański, ale ostatnio jakoś jak zaglądam to cisza w eterze
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 :polew: :polew: czyżby to o Tobie że się tak ucieszyłeś? [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 20:55_________________________________________________ no to widzę, że jednak jest więcej osób a Ty myślałeś że co? to jest wątek Poznański a nie Krakowski Nikuś ja wiem, że to poznański, ale ostatnio jakoś jak zaglądam to cisza w eterze wiesz... weekend był... niektórzy mieli reset niektórzy odsypiali week... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 nie o mnie .... ja siedzę od jakiegoś czasu i siusiu nie robiłem
drosdek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no właśnie widziałem... ja sobie przez 2 dni zrobiłem tourne po CH :gwizdanie: nie o mnie .... ja siedzę od jakiegoś czasu i siusiu nie robiłem a może masz cewnik przyczepiony
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 nie .... normalnie nie chce mi się za mało piwa pijesz...
Rako Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 gdzie jest ta piguła z tych pniew co cewnik zakłada
Rekomendowane odpowiedzi