nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 W taką grę to by trzeba było np. w rozlewni wyborowej grać, żeby nie trzeba było lecieć do sklepu po zapasy... niech każdy gracz z litrem przyjdzie i wystarczy Oj nie wiem czy litr by wystarczył... 1l=20 strzałów... jest 70 pól na planszy, co przy średniej ilości oczek na kostce (3) daje około 23 kielonków... Wychodzi, że dla pewności każdy by musiał przynieść 2x0,7... A jak coś to by się grało jeszcze raz... uwierz że wystarczy... mało kto wypije litra na łeb i gada na tyle wyraźnie że idzie go zrozumieć...
arekkruk Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja już wszystkim obecnym życzę miłej nocki... Do jutra...
Rako Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 drosdek powiem tak....szału nie będzie na spocie :gwizdanie: z czym nie będzie szału ?? z tym ze Cię o za jajca powieszą [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 22:31_________________________________________________ Ja już wszystkim obecnym życzę miłej nocki... Do jutra... no narazie
drosdek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja już wszystkim obecnym życzę miłej nocki... Do jutra... 3m się drosdek powiem tak....szału nie będzie na spocie :gwizdanie: z czym nie będzie szału ?? z tym ze Cię o za jajca powieszą kto za co ??
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja już wszystkim obecnym życzę miłej nocki... Do jutra... wzajemnie ja też za chwilę idę się położyć .... bo po tej walce głowa mnie cały dzień napieprzała ...
nike21 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja już wszystkim obecnym życzę miłej nocki... Do jutra... 3maj sie [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 22:32_________________________________________________ Ja już wszystkim obecnym życzę miłej nocki... Do jutra... wzajemnie ja też za chwilę idę się położyć .... bo po tej walce głowa mnie cały dzień napieprzała ... z kimś się biłeś?
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 z kimś się biłeś? z estradą ja się z nimi dwoma biłem normalnie
Rako Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 czasem się opłaca...wyjść na ring dostać po ryju i kase mieć z tego
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 czasem się opłaca...wyjść na ring dostać po ryju i kase mieć z tego zawsze trzeba wygrywać .... o to w sporcie chodzi
drosdek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 z kimś się biłeś? z estradą ja się z nimi dwoma biłem normalnie a może między nimi byłeś i przez przypadek obrywałeś ?? albo sędziowałeś
Rako Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 czasem się opłaca...wyjść na ring dostać po ryju i kase mieć z tego zawsze trzeba wygrywać .... o to w sporcie chodzi no tak to swoja drogą ale jakby nie patrzeć zawsze kase masz heh
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 z kimś się biłeś? z estradą ja się z nimi dwoma biłem normalnie a może między nimi byłeś i przez przypadek obrywałeś ?? albo sędziowałeś nigdy nie oberwałem ...chyba że od starego jak byłem mały ....
drosdek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 z kimś się biłeś? z estradą ja się z nimi dwoma biłem normalnie a może między nimi byłeś i przez przypadek obrywałeś ?? albo sędziowałeś nigdy nie oberwałem ...chyba że od starego jak byłem mały .... no to szacung... w razie czego usłyszysz mnie jak będę krzyczeć "biją naszych" :gwizdanie:
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 z kimś się biłeś? z estradą ja się z nimi dwoma biłem normalnie a może między nimi byłeś i przez przypadek obrywałeś ?? albo sędziowałeś nigdy nie oberwałem ...chyba że od starego jak byłem mały .... no to szacung... w razie czego usłyszysz mnie jak będę krzyczeć "biją naszych" :gwizdanie: no i szczególnie jak to będą legioniści ....
Rako Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 nikuś a co tam mnie na profilu odwiedzałeś?? chciałeś zobaczyć do kiedy mam przegląd autka ??heh
drosdek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Legia to stara .... a tak swoją drogą czy ktoś ma takie cuś.... http://www.a4-klub.pl/smf/naklejka_wypukla_3d_iii_edycja_zostalo_28_szt-t91344.0.html lub http://www.a4-klub.pl/smf/klubowa_naklejka_foliowa_viii_tura-t95895.0.html
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dobra lecę spać ... dzięki za pogaduchy [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 22:43_________________________________________________ Legia to stara .... a tak swoją drogą czy ktoś ma takie cuś.... http://www.a4-klub.pl/smf/naklejka_wypukla_3d_iii_edycja_zostalo_28_szt-t91344.0.html ja mam jedną ... mogę Ci podarować ... przypomnij mi przed spotem
Rako Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dobra lecę spać ... dzięki za pogaduchy [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 22:43_________________________________________________ Legia to stara .... a tak swoją drogą czy ktoś ma takie cuś.... http://www.a4-klub.pl/smf/naklejka_wypukla_3d_iii_edycja_zostalo_28_szt-t91344.0.html ja mam jedną ... mogę Ci podarować ... przypomnij mi przed spotem no to do jutra
drosdek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dobra lecę spać ... dzięki za pogaduchy [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 22:43_________________________________________________ Legia to stara .... a tak swoją drogą czy ktoś ma takie cuś.... http://www.a4-klub.pl/smf/naklejka_wypukla_3d_iii_edycja_zostalo_28_szt-t91344.0.html ja mam jedną ... mogę Ci podarować ... przypomnij mi przed spotem a na swoim też masz ?? no to.... do juterka na mnie już też pora tak więc koledzy
Rekomendowane odpowiedzi