Madas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 i co tam słychać? ja się wciągnąłem w Heroesów i teraz przez tydzień chapnę chyba 4 sezony no to masz co robić no to pięknie .... fajna fucha ale nie jest lekko ... Madas a co jakieś doswiadczenie masz?? czy od kogoś sie dowiedziałes ze lekko nie jest ?? wystawiałem się kilka lat na targach ale robote ogolnie nie najgorsza?? oczywiście że jest ok .... tylko czasem jest zapiernicz z tego co widziałem .... ale nie narzekali jak się pytałem .... ja byłem po tej drugiej stronie jako zleceniodawca ....
Rako Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 i co tam słychać? ja się wciągnąłem w Heroesów i teraz przez tydzień chapnę chyba 4 sezony no to masz co robić no to pięknie .... fajna fucha ale nie jest lekko ... Madas a co jakieś doswiadczenie masz?? czy od kogoś sie dowiedziałes ze lekko nie jest ?? wystawiałem się kilka lat na targach ale robote ogolnie nie najgorsza?? oczywiście że jest ok .... tylko czasem jest zapiernicz z tego co widziałem .... ale nie narzekali jak się pytałem .... ja byłem po tej drugiej stronie jako zleceniodawca .... aha no spoko....jutro się obluka
Adas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 i co tam słychać? ja się wciągnąłem w Heroesów i teraz przez tydzień chapnę chyba 4 sezony pierwsze sezony najlepsze
Piechol Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 i co tam słychać? ja się wciągnąłem w Heroesów i teraz przez tydzień chapnę chyba 4 sezony pierwsze sezony najlepsze a później padaka?
nike21 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 właśnie sączę Jacka z colą i czekam na pizze :gwizdanie:
Adas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 i co tam słychać? ja się wciągnąłem w Heroesów i teraz przez tydzień chapnę chyba 4 sezony pierwsze sezony najlepsze a później padaka? tez w miare, ale troche gorsze :gwizdanie: ogladam na bierzaco
Piechol Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no to spoko teraz się znowu Losci zaczęli, ale też już kiepskie te odcinki trochę :gwizdanie:
Adas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no to spoko teraz się znowu Losci zaczęli, ale też już kiepskie te odcinki trochę :gwizdanie: no.. nie ma jak pierwsze sezony
Madas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 właśnie sączę Jacka z colą i czekam na pizze :gwizdanie: taki to ma dobrze
Piechol Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 i co taka cisza? nudy, nie chce mi się już oglądać
nike21 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja w ogóle nie umiałbym oglądać tyle odcinków na raz
Madas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Trochę sportu panowie,-tak na dobry sen. ooo dobry fitnes nie jest zły
Piechol Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja w ogóle nie umiałbym oglądać tyle odcinków na raz ile tyle? ja max 3 pod rząd oglądam, później godzinka przerwy i dalej mogę
nike21 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja w ogóle nie umiałbym oglądać tyle odcinków na raz ile tyle? ja max 3 pod rząd oglądam, później godzinka przerwy i dalej mogę ja jakoś w ogóle nie przepadam za filmami z kompa... chyba że jest jakiś dobry z samej zapowiedzi to jeszcze obejrzę - raz na jakiś czas... a seriale w ogóle mnie nie ciągną
Piechol Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja w ogóle nie umiałbym oglądać tyle odcinków na raz ile tyle? ja max 3 pod rząd oglądam, później godzinka przerwy i dalej mogę ja jakoś w ogóle nie przepadam za filmami z kompa... chyba że jest jakiś dobry z samej zapowiedzi to jeszcze obejrzę - raz na jakiś czas... a seriale w ogóle mnie nie ciągną ja podłączyłem sobie głośniki z kompa do TV i jest klasa, można ogladać
nike21 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja w ogóle nie umiałbym oglądać tyle odcinków na raz ile tyle? ja max 3 pod rząd oglądam, później godzinka przerwy i dalej mogę ja jakoś w ogóle nie przepadam za filmami z kompa... chyba że jest jakiś dobry z samej zapowiedzi to jeszcze obejrzę - raz na jakiś czas... a seriale w ogóle mnie nie ciągną ja podłączyłem sobie głośniki z kompa do TV i jest klasa, można ogladać hmm dla mnie to zabrzmiało jak leczenie syfa pudrem a seriale do mnie nie przemawiają oglądam jak włączę i akurat leci... jak przegapię to nie lamentuje jak 99% bab :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 21:23_________________________________________________ale fakt, jak się jest studentem to się ma duuuzo wolnego czasu
Rako Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Hej Azunia A Ty co taka wkurzona ?? :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 21:29_________________________________________________Ok ja uciekam trzeba wypocząć przed jutrzejszym dzionkiem Narazie wszystkim I do juterka
Rekomendowane odpowiedzi