wicek2.8 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no pogoda nie sprzyja rece juz mam jak pudzian no to pozazdrościć takiego bicka [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 21:31_________________________________________________ no pogoda nie sprzyja ja juz mam dosc tego sniegu w domu odsniezac,w pracy tez rece juz mam jak pudzian z odśnieżaniem to przejeba....U mnie to sąsiedzi zlewaja sprawe...Z tyłu nieodśnieżaja, jadą po śladach i sruuuu. A ja niski profil z przodu wiec musze większą cześc odgarnąć bo osłone można stracić a to wszędzie tak jest
przemo86 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no pogoda nie sprzyja ja juz mam dosc tego sniegu w domu odsniezac,w pracy tez rece juz mam jak pudzian bo osłone można stracić ja w tym roku śmigam bez płyty pod silnik...mam za niską zawieche na takie warunki
Rako Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no pogoda nie sprzyja ja juz mam dosc tego sniegu w domu odsniezac,w pracy tez rece juz mam jak pudzian bo osłone można stracić ja w tym roku śmigam bez płyty pod silnik...mam za niską zawieche na takie warunki a zwróciłem raz uwage....to tekścik.. nie trzeba było niskiego auta kupywac ....i gadaj tu z takim ludem
wicek2.8 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja w tym roku śmigam bez płyty pod silnik...mam za niską zawieche na takie warunki a ja swą niunia nie smigam bo robie za pług
Rako Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Jak ten śnieg był jeszcze sypki to luzik ....ale jak to teraz zmarzło no to rewelacji już niema
przemo86 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no pogoda nie sprzyja ja juz mam dosc tego sniegu w domu odsniezac,w pracy tez rece juz mam jak pudzian bo osłone można stracić ja w tym roku śmigam bez płyty pod silnik...mam za niską zawieche na takie warunki nie trzeba było niskiego auta kupywac ....i gadaj tu z takim ludem no pogoda nie sprzyja ja juz mam dosc tego sniegu w domu odsniezac,w pracy tez rece juz mam jak pudzian bo osłone można stracić ja w tym roku śmigam bez płyty pod silnik...mam za niską zawieche na takie warunki a zwróciłem raz uwage....to tekścik.. nie trzeba było niskiego auta kupywac ....i gadaj tu z takim ludem ja mam na szczeście wporzo sąsiada i jak trzeba to odśnieżamy na zmiane
Rako Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no pogoda nie sprzyja ja juz mam dosc tego sniegu w domu odsniezac,w pracy tez rece juz mam jak pudzian bo osłone można stracić ja w tym roku śmigam bez płyty pod silnik...mam za niską zawieche na takie warunki nie trzeba było niskiego auta kupywac ....i gadaj tu z takim ludem no pogoda nie sprzyja ja juz mam dosc tego sniegu w domu odsniezac,w pracy tez rece juz mam jak pudzian bo osłone można stracić ja w tym roku śmigam bez płyty pod silnik...mam za niską zawieche na takie warunki a zwróciłem raz uwage....to tekścik.. nie trzeba było niskiego auta kupywac ....i gadaj tu z takim ludem ja mam na szczeście wporzo sąsiada i jak trzeba to odśnieżamy na zmiane bo sąsiad pewnie też ma niską bryke :> :gwizdanie: proszę nie cytować długich wiadomości :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Madas fajfusie idizemy na gokarty jak przyjade
przemo86 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja w tym roku śmigam bez płyty pod silnik...mam za niską zawieche na takie warunki a ja swą niunia nie smigam bo robie za pług jak chcesz to dam Ci ori zderzak do wiosny
wicek2.8 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja w tym roku śmigam bez płyty pod silnik...mam za niską zawieche na takie warunki a ja swą niunia nie smigam bo robie za pług jak chcesz to dam Ci ori zderzak do wiosny sam nie wiem [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 21:45_________________________________________________ciekawe jak to będzie wyglądało z tymi progami
przemo86 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja w tym roku śmigam bez płyty pod silnik...mam za niską zawieche na takie warunki a ja swą niunia nie smigam bo robie za pług jak chcesz to dam Ci ori zderzak do wiosny [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 21:45_________________________________________________ciekawe jak to będzie wyglądało z tymi progami wg mnie ale do wiosny myśle przepękasz
Rako Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 wicek tak lukałem właśnie na foto Sam dokonywałeś zmian optycznych w aucie ??
wicek2.8 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 wicek tak lukałem właśnie na foto Sam dokonywałeś zmian optycznych w aucie ?? hee kupilem zestaw riegera na allegro
variocustoms Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 wracałem z Ostrowa Wlkp., max speed 50 do Kórnika, od kórnika 80 km/h - przejewane, nie mówię jakie komenty na CB szły, jutro ma być gorzej
Rako Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 wracałem z Ostrowa Wlkp., max speed 50 do Kórnika, od kórnika 80 km/h - przejewane, nie mówię jakie komenty na CB szły, jutro ma być gorzej ano komenty zawsze miło posłuchać hehee [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 22:34_________________________________________________hmmm.... wszyscy poszli spać czy co....
arekkruk Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Dzien doberek w tej piękny, śnieżny dzień... :gwizdanie: Coś czuję, że będzie trzeba łyżwy zamiast opon założyć...
drosdek Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 powitać fajnie się jeździ po tym śniegu co ?
Rekomendowane odpowiedzi