Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak będziesz przy okazji w poznaniu to sie odezwij to Ci podłącze pod vaga i sie zobaczy

a będziesz na spocie??

nie, z madasem w tym czasie na stoku w czechach będziemy

Aha :)

ale będzie Bart-S z Vagiem, Madbar i Onkhy .... może Pepin mieć też Vaga ostatnio na spocie sporo Vagow było .....
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak będziesz przy okazji w poznaniu to sie odezwij to Ci podłącze pod vaga i sie zobaczy

a będziesz na spocie??

nie, z madasem w tym czasie na stoku w czechach będziemy

Aha :)

ale będzie Bart-S z Vagiem, Madbar i Onkhy .... może Pepin mieć też Vaga ostatnio na spocie sporo Vagow było .....

Aaaa no to mnie Madas pocieszyłes :) Co u Ciebie? :hi:
Opublikowano

u mnie bardzo dobrze .... zdrowie jest ... interes się kręci w miarę więc nie ma co narzekać ....

Opublikowano

u mnie bardzo dobrze .... zdrowie jest ... interes się kręci w miarę więc nie ma co narzekać ....

no to najważniejsze ;):good:
Opublikowano

ja też moge VAG-a zabrać ale kąta wtrysku nie umiem jeszcze robić ale może wspólnymi siłami coś sie razem zmodzi

fantastic, jakiego masz antyvira i co się pokazuje?

sorry że tak późno ale musiałem wyjechać,

u kumpla na kompie znalaqzłem....

nie mogę odinstalować jednego programu i nie można w menadżerze zakończyć zadania bo cały czas sie uruchamia ponownie ten proces

zaraz wrzucę zdjęcia

wirjus1.jpg

wir2y.jpg

wir3.png

wir4.jpg

antywir to Kaspersky 7.0 licencja 2-letnia ORI klucz !

widać na wykresie i słychać że dysk cały czas śrutuje coś tam chociaż starałem się wyłączyć co tylko się dało

aaaa był też 1 keylogger ale jakoś kaspersky sobie z nim poradził po skanie

Opublikowano

od czego jest ten plik?? patrzyłeś w jakim folderze sie znajduje??

Antywirus nie moze go usunąc??

Opublikowano

ale procek pracuje na 2% więc nie jest tak źle ... ja miałem 4 trojany to chodził np całą godz na wiatraku CPU 89-99% non stop ....

Opublikowano

od czego jest ten plik?? patrzyłeś w jakim folderze sie znajduje??

Antywirus nie moze go usunąc??

2 fotka jest otwarty folder w program files - nie mam pojęcia od czego to jest

Procek sprawdziłem na wolnym kompie od wirów u siebie też pracuje na ok2-4% ale w ogóle go nie słychać a tam u kumpla zgrzyta jak grzechotka grzechotnika

aaaa chciałem już na końcu ręcznie usunąć cały ten folder z C:\Program files\ RelewantKnowledge

i nie dało się usunąć, pojedyńcze pliki z tego folderu raz usunąłem ale po restarcie powróciły niestety :angry:

Opublikowano

a wypierd....go ręcznie[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 22:26_________________________________________________I dlatego przenioslem się na linuxa :good: żeby unikać Microsoftoskie dziury heh :polew:

Opublikowano

Fany - pierdalnij to Combofixem i pójdzie :wink4:

Proces który automatycznie uruchuamia się po killu da się wyłączyć - trzeba mieć zwinne palce :decayed: Wejdź do folderu gdzie masz plik wykonawczy (exe), daj mu del i niech wisi okno dialogowe z zapytaniem czy usunąć. Teraz task menager - zabijasz proces na liście uruchomionych programów i momentalnie po tym klikasz TAK w okienku z zapytaniem o skasowanie pliku :naughty:

Opublikowano

SpyWareDoctor powinien pomóc, u mnie combofix wogóle nie dał tady, Fan jak by co to mam instalkę wolną od opłat :)

Opublikowano

SpyWareDoctor powinien pomóc, u mnie combofix wogóle nie dał tady, Fan jak by co to mam instalkę wolną od opłat :)

Vario będziesz na spocie teraz ?

Opublikowano

Fany - daj na gg :)

Opublikowano

siema z rana chlopy :hi:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 06:51_________________________________________________wstawac !!! szkoda dnia łotry :wink4:

Opublikowano

siema z rana chlopy :hi:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 06:51_________________________________________________wstawac !!! szkoda dnia łotry :wink4:

Joł melduje się hehe :decayed:

Cześć i czołem z rańca :bry:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:bry: o poranku...

Opublikowano

Elo koledzy słuchajcie dzisiaj jade z niunią do mechaniora obcykać kąt wtrysku....ile za sprawdzenie mniej więcej powinien mi zabrać kasiurki?? Niechce zeby mnie zrobil w jelenca :wallbash:

Aha a druga sprawa nastawienie kata w trysku jest czasochlonne ??Niechce niuni zostawiać na dzien raz ze potrzebny samochod a dwa ze do konca goscia nieznam i róznie... :thumbdown:

Opublikowano

:hi:

Fan - możesz jeszcze spróbować z awaryjnego odinstalować ten program... F8 ciśniesz podczas startu kompa :wink4:

Opublikowano
:siema: