Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ee dobrze pamiętasz. Gadałes na tym spocie teraz dużo z moim synem, tym takim co 17 lat ma i był w szarej kurtce z quadem na plecach. Ja miałem taką brązowa bluzę z kapturem.. Wzrostu mam 183 ;)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Yamaha ale mnie teraz nie było na spocie :) ale pamięć mam dobrą jak Canon :)

Opublikowano

;o! głowę bym dał że ktoś mi ten Twoj nick przedstawił :) No nieważne. W każdym razie dobrze wiedzieć, że się tyyyle czasu temu widzieliśmy ;)

Opublikowano

O mnie często plotkują :)

Spadam do jutra

Opublikowano

Hehe okej widzimy się tu jutro! I filmik z Cayenne też będzie! :) Narka

Opublikowano

Yamaha zapodaj na PW gdzie ten pojedynek będzie :)

Narqa

Opublikowano

Dzisiaj A5 3.0TDI jechało z S4 B6 :kox:

Opublikowano

uuuuuuuuu ja tu wchodze a tu wszyscy poszli spać :) W takim razie poczytam sobie forum i nic nie pisze bo już mnie upominają, że bzdury pisze na forum. :(

Opublikowano

dobelek spiochy :hi:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 07:22_________________________________________________a gdzie Adas ? :tongue4:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 07:23_________________________________________________wstawac łotry :wink4:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 07:34_________________________________________________juz po 8 a tu zywej duszy :bicz3: :polew:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 08:04_________________________________________________ :mysli:

Opublikowano

Dzień Doberek wszystkim :hi:

Opublikowano

Dzień Doberek wszystkim :hi:

dobli, myslalem ze umre tu w samotnosci dzisiaj :naughty:

Opublikowano

Mobilki mobilki, jak najlepiej pojechać z Poznania na Katowice :?:

Czy droga przez Jarocin, Ostrów Wlkp., Kępno (tak jak zumi prowadzi) jest ok?

PS. Ale nawaliliście tych stron. :decayed:

Opublikowano

dobelek spiochy :hi:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 07:22_________________________________________________a gdzie Adas ? :tongue4:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 07:23_________________________________________________wstawac łotry :wink4:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 07:34_________________________________________________juz po 8 a tu zywej duszy :bicz3: :polew:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 08:04_________________________________________________ :mysli:

zapilem wczoraj, sory blind :decayed:

Opublikowano

zapilem wczoraj, sory blind :decayed:

ty łobuzo :polew:
Opublikowano

Mobilki mobilki, jak najlepiej pojechać z Poznania na Katowice :?:

Czy droga przez Jarocin, Ostrów Wlkp., Kępno (tak jak zumi prowadzi) jest ok?

PS. Ale nawaliliście tych stron. :decayed:

siemanko :)

możesz jechać tak jak napisałeś, ale możesz jechać też tak jak my jechaliśmy do Bukowiny przez Łódź, Piotrków, Częstochowę i to będzie chyba szybsze rozwiązanie...

Opublikowano

ja dzisiaj spodam do ponania wiec nie moglem no i mlody mial goraczke wiec nie wiedzialem czy nie bede musial smigac do szpital. ale juz jest ok[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 09:36_________________________________________________czesc Michu, juz w pracy czy wolne masz ?

Opublikowano

cześć i czołem :hi:

Opublikowano

cześć i czołem :hi:

czesc Adam, co tam?[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 10:05_________________________________________________rozumiem ze sprawa z datkiem zalatwiona? :polew:

Opublikowano
:hi: tomaszu, stara droga przez ostrów itd to masakra, pojedziesz wieczność, lepiej A2 i przez Łódź na Częstochowę i na Katowice, dużo szybciej !