nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 też mówię zacinaj [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 00:00_________________________________________________ Jest szansa niema co zmarnować to jak wygranie w totka nie no bez przesady... co najwyżej zdrapka
malutka:) Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Jest szansa niema co zmarnować to jak wygranie w totka zbiera Ci sie
nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Jest szansa niema co zmarnować to jak wygranie w totka zbiera Ci sie na klapsa?
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Jest szansa niema co zmarnować to jak wygranie w totka zbiera Ci sie łeezz kur....znowu narobilem se gnoju
nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Jest szansa niema co zmarnować to jak wygranie w totka zbiera Ci sie łeezz kur....znowu narobilem se gnoju a Ty się nie użalaj nad sobą... weź napisz coś śmiesznego
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 żyłka się zerwała nieee na 2 baty szedł takze spoko jeden w zapasie
nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 żyłka się zerwała nieee na 2 baty szedł takze spoko jeden w zapasie drugi to spining - na plotkę
malutka:) Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie:
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie: i znowu ja winny
nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie: tee PMI chill out bebe
fantastic Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie: i znowu ja winny zgubiłem sie o czy wy gadacie
malutka:) Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 chyba od tego ze lapa mam na kolanach nie !! to od tego że dasz sie temu durniowi po twarzy lać i pierdoły gadasz
Rekomendowane odpowiedzi