nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie: i znowu ja winny zgubiłem sie o czy wy gadacie o wpływie przyspieszenia ziemskiego na dymanie od tyłu
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie: i znowu ja winny zgubiłem sie o czy wy gadacie widocznie osprzęt był zasłaby bo zerwała sie :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 hyhy dobra ziomale - mój czas antenowy sie skończył
nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 hyhy dobra ziomale - mój czas antenowy sie skończył taa już pisałeś - godzinę temu
malutka:) Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie: tee PMI chill out bebe Nikuś...Nikuś...Nikuś...
fantastic Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 chyba od tego ze lapa mam na kolanach nie !! to od tego że dasz sie temu durniowi po twarzy lać i pierdoły gadasz malutka miło było spędzić z Tobą noc
nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie: tee PMI chill out bebe Nikuś...Nikuś...Nikuś... widzisz jak wiem
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie: tee PMI chill out bebe Nikuś...Nikuś...Nikuś... taaaa....a mnie to gnębisz
nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 chyba od tego ze lapa mam na kolanach nie !! to od tego że dasz sie temu durniowi po twarzy lać i pierdoły gadasz malutka miło było spędzić z Tobą noc na kolanach...
malutka:) Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 chyba od tego ze lapa mam na kolanach nie !! to od tego że dasz sie temu durniowi po twarzy lać i pierdoły gadasz malutka miło było spędzić z Tobą noc mnie jeszcze milej
nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie: tee PMI chill out bebe Nikuś...Nikuś...Nikuś... taaaa....a mnie to gnębisz zazdrosny :gwizdanie:
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 chyba od tego ze lapa mam na kolanach nie !! to od tego że dasz sie temu durniowi po twarzy lać i pierdoły gadasz malutka miło było spędzić z Tobą noc na kolanach... :polew:
malutka:) Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie: tee PMI chill out bebe Nikuś...Nikuś...Nikuś... taaaa....a mnie to gnębisz Ty musisz przeprosić
fantastic Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 chyba od tego ze lapa mam na kolanach nie !! to od tego że dasz sie temu durniowi po twarzy lać i pierdoły gadasz malutka miło było spędzić z Tobą noc na kolanach... :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie: tee PMI chill out bebe Nikuś...Nikuś...Nikuś... taaaa....a mnie to gnębisz Ty musisz przeprosić tylko nie zapomnij o kwiatku na next spocik
Rako Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie: tee PMI chill out bebe Nikuś...Nikuś...Nikuś... taaaa....a mnie to gnębisz Ty musisz przeprosić ale za co ??
nike21 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to jak Fan zacinasz ?? Tej PSZ uważaj bo jak ja Cie zatne to nie zbierzesz do chaty !!! :gwizdanie: tee PMI chill out bebe Nikuś...Nikuś...Nikuś... taaaa....a mnie to gnębisz Ty musisz przeprosić ale za co ?? nie istotne - nie wiesz jak z kobietami? powiesz przepraszam i ok
Rekomendowane odpowiedzi