Piechol Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 co tam z rańca ciekawego ?? śniadanko i do roboty
Rako Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 co tam z rańca ciekawego ?? śniadanko i do roboty aaaa a ja wlasnie teraz kaweczka a o 13 kursik na grobli mam
Piechol Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 no to powodzenia i miłego dnia, do wieczorka
Rako Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 no to powodzenia i miłego dnia, do wieczorka spoko nie dziękuje 3maj sie narazie
blind1 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dawno juz tak wczesnie nie wstawalem, dzisiaj o 3:50 do pracy [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 05:40_________________________________________________chwila przerwy i zaraz dalej sune Adas czy ty na baterie jestes? [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 07:52_________________________________________________przepraszam nie przywitalem sie [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 07:53_________________________________________________dobelek z rana
Adas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dawno juz tak wczesnie nie wstawalem, dzisiaj o 3:50 do pracy [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 05:40_________________________________________________chwila przerwy i zaraz dalej sune Adas czy ty na baterie jestes? [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 07:52_________________________________________________przepraszam nie przywitalem sie nie, bo baterie sie rozladowuja [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 07:53_________________________________________________tylko kurde chory jestem a i tak trzeba pracowac
ohkyomoon Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Rafał jak tam na spocie będziesz w niedzielę ? Raczej nie, bo jade z zonka na trzy dni do Karpacza "odpoczac" od naszych dzieci (dwa lata dzien w dzien z nimi potrafia zmeczyc, szczegolnie jak sa male. Sam sie zreszta o tym przekonasz )
arekkruk Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dobry... To żeby tak od rana było fajnie, to idzcie na zakypy, do pracy itp., a ja spadam pograć sobie w Settlersów... :> :gwizdanie:
blind1 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 jak ja nie lubie robic zakupow , chyba ze w salonie krotowski-cichy w poznaniu
Rako Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 jak ja nie lubie robic zakupow , chyba ze w salonie krotowski-cichy w poznaniu taaaaa....tam bys sie porobilo....I jeszcze tak przelewik na miejscu, wrota sie otwieraja.....świeżość w środku bajka [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 08:12_________________________________________________ dobry... To żeby tak od rana było fajnie, to idzcie na zakypy, do pracy itp., a ja spadam pograć sobie w Settlersów... :> :gwizdanie: pogrywalem tez....ale teraz konsole męcze sesesese
Adas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 a co z twoim okiem? z okiem ok, lekkie zapalenie, lekarz przepisal Mi krople, ale chodzilo Mi o gardlo i katar :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 08:13_________________________________________________ostatnio jak szlem z imprezy to loda se kupilem na stacji i tak to pozniej jest
arekkruk Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 jak ja nie lubie robic zakupow , chyba ze w salonie krotowski-cichy w poznaniu taaaaa....tam bys sie porobilo....I jeszcze tak przelewik na miejscu, wrota sie otwieraja.....świeżość w środku bajka He he... Dobrze, że za marzenia nie biją... Bo inaczej to :bicz3:
Adas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 jak ja nie lubie robic zakupow , chyba ze w salonie krotowski-cichy w poznaniu taaaaa....tam bys sie porobilo....I jeszcze tak przelewik na miejscu, wrota sie otwieraja.....świeżość w środku bajka [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 08:12_________________________________________________ dobry... To żeby tak od rana było fajnie, to idzcie na zakypy, do pracy itp., a ja spadam pograć sobie w Settlersów... :> :gwizdanie: pogrywalem tez....ale teraz konsole męcze sesesese ps3 ?
Rekomendowane odpowiedzi