Rako Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 jak ja nie lubie robic zakupow , chyba ze w salonie krotowski-cichy w poznaniu taaaaa....tam bys sie porobilo....I jeszcze tak przelewik na miejscu, wrota sie otwieraja.....świeżość w środku bajka He he... Dobrze, że za marzenia nie biją... Bo inaczej to :bicz3: hehe ale taka nowke sztuke to fajnie byloby odebrać Jedyne auto nowe jakie w sumie jeszcze to nie ja zakupywalem tylko ojciec był fiacik....oj kasiurki troszke wydal no ja osobiscie bym nie kupil nowego fiacika ale to jeszcze starsze pokolenie [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 08:18_________________________________________________ jak ja nie lubie robic zakupow , chyba ze w salonie krotowski-cichy w poznaniu taaaaa....tam bys sie porobilo....I jeszcze tak przelewik na miejscu, wrota sie otwieraja.....świeżość w środku bajka [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 08:12_________________________________________________ dobry... To żeby tak od rana było fajnie, to idzcie na zakypy, do pracy itp., a ja spadam pograć sobie w Settlersów... :> :gwizdanie: pogrywalem tez....ale teraz konsole męcze sesesese ps3 ? 360-tka
blind1 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 a co z twoim okiem? z okiem ok, lekkie zapalenie, lekarz przepisal Mi krople, ale chodzilo Mi o gardlo i katar :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 08:13_________________________________________________ostatnio jak szlem z imprezy to loda se kupilem na stacji i tak to pozniej jest chyba sie domyslilem ze nie o oko chodzi w twojej chorobie, zapytalem z ciekawosci czy jeszcze widzisz [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 08:20_________________________________________________spidalam , do pozniej. milego dzionka wszystkim zycze
Rako Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 a co z twoim okiem? z okiem ok, lekkie zapalenie, lekarz przepisal Mi krople, ale chodzilo Mi o gardlo i katar :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 08:13_________________________________________________ostatnio jak szlem z imprezy to loda se kupilem na stacji i tak to pozniej jest chyba sie domyslilem ze nie o oko chodzi w twojej chorobie, zapytalem z ciekawosci czy jeszcze widzisz [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 08:20_________________________________________________spidalam , do pozniej. milego dzionka wszystkim zycze no narazie
Szula298 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 09:52_________________________________________________Nic auto umyte... naklejeczka klubowa na miejscu Można jechać do pracy miłego dzionka życzę...
Madas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 cześć wszystkim coraz mniej czasu człowiek ma
Adas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 big JOŁ no Ciebie to tyle czasu nie widzialem :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 no Ciebie to tyle czasu nie widzialem :gwizdanie: no nie wiem gdzie się włóczysz jak ja jestem
malutka:) Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Co tam??? Hej Mała Dorzuć jeszcze ze dwie fajne minki to może mi sie nastrój poprawi
Rako Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Co tam??? Hej Mała Dorzuć jeszcze ze dwie fajne minki to może mi sie nastrój poprawi a co to sie stalo ze taki nastroik ??hmmm...
Rekomendowane odpowiedzi