malutka:) Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 wszyatkim :> czas spić jakąś kawusie i do pracy Trza robić w pocie czoła na kieliszek chleba co nie??
fantastic Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 wszyatkim :> czas spić jakąś kawusie i do pracy Trza robić w pocie czoła na kieliszek chleba co nie?? :punk: :punk: :punk:
Adas Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ale dzisiaj zapierdziel, nie ma czasu na nic, teraz chwila zeby zjesc cos i pozniej dalej robota
Madas Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ale dzisiaj zapierdziel, nie ma czasu na nic, teraz chwila zeby zjesc cos i pozniej dalej robota i pewnie na spocie Cię nie będzie co
drosdek Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ale dzisiaj zapierdziel, nie ma czasu na nic, teraz chwila zeby zjesc cos i pozniej dalej robota i pewnie na spocie Cię nie będzie co nie wiem jak ze mną będzie... jeśli uda mi się do 18-tej wrócić do Pozka to podjadę na kawę W razie czego jakbyście rozmawiali o koszulkach to ja jestem za i za logiem tych co jest na samej górze...
Piechol Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 wiedziałem, że Rako mnie przywita, wiedziałem
Rako Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 wiedziałem, że Rako mnie przywita, wiedziałem no bo ja kumpel jestem
Madas Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ja też jestem kumpel [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 17:55_________________________________________________ Witam cześć Bieniek
Piechol Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 no bo ja kumpel jestem i stróżujesz pilnie a gdzie reszta pijoków? nawet <Muszesusziego widziałem na forum dziś, ale do nas nie zajrzał :bicz3:
Madas Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 no bo ja kumpel jestem i stróżujesz pilnie a gdzie reszta pijoków? nawet <Muszesusziego widziałem na forum dziś, ale do nas nie zajrzał :bicz3: nie ma czasu na takie pierdoły jak wątek Poznański :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi