Madas Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ja będę miał czystą jak jutro będzie sucho ...
Rako Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ja będę miał czystą jak jutro będzie sucho ... no ja podobnie
Madas Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 przez cały tydzień stała ale jutro muszę wyjechać więc różnie bywa z tą pogodą :naughty:
blind1 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Nikuś dużo pracujesz ostatnio od 11 lutego 160h nadgodzin Michu ty jak Adas , ladujesz baterie i do roboty. jak terminator
Rako Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 przez cały tydzień stała ale jutro muszę wyjechać więc różnie bywa z tą pogodą :naughty: do teściówki jedziesz??
Madas Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 przez cały tydzień stała ale jutro muszę wyjechać więc różnie bywa z tą pogodą :naughty: do teściówki jedziesz?? :polew: a co to takiego :polew: tak poważnie to nie pamiętam jak wygląda teściowa
blind1 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ja juz jestem u tesciowej. ale chyba w tym roku przegralem konkurs na zieciaszka roku bo flaszki nie postawila :>
Madas Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ja juz jestem u tesciowej. ale chyba w tym roku przegralem konkurs na zieciaszka roku bo flaszki nie postawila :> ja od swojej to nawet miliona bym nie chciał :polew:
Rako Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ja juz jestem u tesciowej. ale chyba w tym roku przegralem konkurs na zieciaszka roku bo flaszki nie postawila :> hehehe przez cały tydzień stała ale jutro muszę wyjechać więc różnie bywa z tą pogodą :naughty: do teściówki jedziesz?? :polew: a co to takiego :polew: tak poważnie to nie pamiętam jak wygląda teściowa no to moze i dobrze heh
Madas Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 pewnie że dobrze ..... ja to lubię ludzi konkretnych a nie flaki z olejem
Rako Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 pewnie że dobrze ..... ja to lubię ludzi konkretnych a nie flaki z olejem a To chyba większość....chodz ja jak narazie niemam problemu
nike21 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Nikuś dużo pracujesz ostatnio od 11 lutego 160h nadgodzin to szacuneczek że codziennie znajdujesz chwilę żeby się przywitać z nami weszło już mi to w krew
blind1 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 nie taki diabel straszny jak go maluja [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 22:31_________________________________________________ co tam ? czesc Mała też tak potrafie czesc malutka
malutka:) Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 nie taki diabel straszny jak go maluja [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 22:31_________________________________________________ co tam ? czesc Mała też tak potrafie czesc malutka no cześć [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________ Malutka co tam na spocie zawitasz?? a co ?? tęsknisz czy jak ?
Rako Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 nie taki diabel straszny jak go maluja [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 22:31_________________________________________________ co tam ? czesc Mała też tak potrafie czesc malutka no cześć [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________ Malutka co tam na spocie zawitasz?? a co ?? tęsknisz czy jak ? nie no pytam....niewiem czy sie dodatkowo nieubezpieczyc
Rekomendowane odpowiedzi