malutka:) Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Miło było bardzo :> dzięki A gdzie ten cykor szamotulski jest ?? :polew: czekaj czekaj ....do 3 razy sztuka Już tłumaczyłem czemu musiałem sie wczesniej urwac... co zrobic..... Rośnie ta Twoja kawa :gwizdanie: I sie nie tłumacz -nie ma zmiłuj-nie u mnie
kuredu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dzieki za spota panowie cześć Bartek .... fajnie że wpadłeś .... pamiętaj żeby wysłać mi te nowe wizytówki we wtorek dam Ci osobiście bo bede spał w poznaniu , marcin ma przegląd w środe rano także wtorek popołudnie i środe mam wolne
nike21 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 normalnie masakra... 10 min wysyła wiadomość
Madas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dzieki za spota panowie cześć Bartek .... fajnie że wpadłeś .... pamiętaj żeby wysłać mi te nowe wizytówki we wtorek dam Ci osobiście bo bede spał w poznaniu , marcin ma przegląd w środe rano także wtorek popołudnie i środe mam wolne oooo to zapraszam do siebie
Rako Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Miło było bardzo :> dzięki A gdzie ten cykor szamotulski jest ?? :polew: czekaj czekaj ....do 3 razy sztuka Już tłumaczyłem czemu musiałem sie wczesniej urwac... co zrobic..... Rośnie ta Twoja kawa :gwizdanie: I sie nie tłumacz -nie ma zmiłuj-nie u mnie Dobra łeb mi pęka niech bydzie
malutka:) Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Nikuś zapomniałam zapytać na jak długo mam tego antywirusa a jakoś nie doczytałam :>
nike21 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/mietkie_pytki_klubowiczow-t83547.0.html;msg1446603#msg1446603 :polew: Nikuś zapomniałam zapytać na jak długo mam tego antywirusa a jakoś nie doczytałam :> jest free
kuredu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dzieki za spota panowie cześć Bartek .... fajnie że wpadłeś .... pamiętaj żeby wysłać mi te nowe wizytówki we wtorek dam Ci osobiście bo bede spał w poznaniu , marcin ma przegląd w środe rano także wtorek popołudnie i środe mam wolne oooo to zapraszam do siebie idziemy do hotelu na noc, jakbym był sam to bym sie do kogos wcisnął...[br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 21:17_________________________________________________a może tak cieniasy bym wam tyłki skopał na gokartach :gwizdanie: ktoś chętny
nike21 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 możesz razem z Marcinem się wcisnąć do mnie... tylko ja ostatnio w chacie ląduję ok 21 ale śpicie w jednym wyrze
kuredu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 możesz razem z Marcinem się wcisnąć do mnie... tylko ja ostatnio w chacie ląduję ok 21 ale śpicie w jednym wyrze no co Ty, z Marcinem spałem jak byłem mały i mieliśmy jeden pokój a on straszny zwyrol jest także nie chce obok niego leżeć
Vito_ Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Ja dziś nie dałem rady, ale obiecuje się poprawić na następny raz
nike21 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 możesz razem z Marcinem się wcisnąć do mnie... tylko ja ostatnio w chacie ląduję ok 21 ale śpicie w jednym wyrze no co Ty, z Marcinem spałem jak byłem mały i mieliśmy jeden pokój a on straszny zwyrol jest także nie chce obok niego leżeć jak wolisz... za te 120zł/os można by się było najebać [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 21:33_________________________________________________ wicek zawital lub przemo ??
nike21 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 nikusiowi się chce pić mocno picie jak picie... ale znaleźć towarzystwo które dotrzyma tempa to sztuka
malutka:) Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 nikusiowi się chce pić mocno to mu dajcie-niech chłopak nie usycha
nike21 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 nikusiowi się chce pić mocno to mu dajcie-niech chłopak nie usycha nie usycham... właśnie sączę Jacka z colą
Rekomendowane odpowiedzi