malutka:) Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 to sobie pogadajcie jeszcze-ja musze lecieć
nike21 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wk***ia mnie dzisiaj to forum na maksa... nic się nie ładuje spadam spać
Rako Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wk***ia mnie dzisiaj to forum na maksa... nic się nie ładuje spadam spać milej nocki
Piechol Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wk***ia mnie dzisiaj to forum na maksa... nic się nie ładuje spadam spać mnie też też spadam zaraz, pooglądam sobie Joba
Rako Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 jakby troche przyspieszylo.... [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 21:52_________________________________________________Madas i jak tam koszulki obgadaliscie sprawe ??
fantastic Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 któregoś z tych co poszli komp wiesza forum pewno madasa
drosdek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 fajnie było Was znów spotkać... szkoda, że tak późno dotarłem
Madas Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 też spadam bo nie chce mi się czekać po kilka minut na załadowanie posta [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 21:58_________________________________________________z koszulkami stanęło na tym że trzeba nabyć gdzieś koszulki czarne dobrej klasy i zrobić nadruk ten co jest w podwieszeniu i ew przemyśleć czy coś na tył dajemy .....
Rako Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 też spadam bo nie chce mi się czekać po kilka minut na załadowanie posta [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 21:58_________________________________________________z koszulkami stanęło na tym że trzeba nabyć gdzieś koszulki czarne dobrej klasy i zrobić nadruk ten co jest w podwieszeniu i ew przemyśleć czy coś na tył dajemy ..... no fakt materialby trzeba poszukać jakis lepszy...bo te co zamowilem to fakt fajne koszuleczki ale material mógłby być ciut lepszy...
Szula298 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Jak co dodałem jakieś tam zdjecie zajeło mi to godzine ale jest ... ale muli dzisiaj tu...
blind1 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dzieki za spota wszystkim, bylo zajefajnie
adamshimself Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ehhh ... miałem dzisiaj takiego kaca, że nie udało mi się przyjechać. Było więcej aut, niż 2 tygodnie temu? Kiedy następny spot? Byle nie wcześniej, niż za 3 tygodnie
blind1 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 sacze browarka i ignoruje to cos co do mnie sie odzywa. chyba naprawde dam lesniczemu na flasze co by to odstrzelil bo juz nie moge je przetrawic
Rako Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ehhh ... miałem dzisiaj takiego kaca, że nie udało mi się przyjechać. Było więcej aut, niż 2 tygodnie temu? Kiedy następny spot? Byle nie wcześniej, niż za 3 tygodnie chyba było mniej .... :gwizdanie:
Szula298 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ehhh ... miałem dzisiaj takiego kaca, że nie udało mi się przyjechać. Było więcej aut, niż 2 tygodnie temu? Kiedy następny spot? Byle nie wcześniej, niż za 3 tygodnie Ja z moim kochaniem nawet na kacu dotarlismy...
blind1 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 malutka super z Ciebie kobitka , milo bylo Ciebie poznac :drool:
Rako Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 malutka super z Ciebie kobitka troche sie narazilem jej ale niestety dzsiaj musialem szybciej bryknąć do szamoni...
Szula298 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 malutka super z Ciebie kobitka , milo bylo Ciebie poznac :drool: Wiedziałem że ktoś się wyłamie... ok spylam kimać jutro do tyry narka..
blind1 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ja tez spidalam do wyra milego wieczoru,pa
Rekomendowane odpowiedzi