Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 a to wszystko przez to tylko ze musiałem wczesniej sie zwinąć ze spotu....i niby z cykałem .... Szula...nie podsłuc**j [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 23:25_________________________________________________do Bukowiny sie wybieracie ??
Azunia Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 do Bukowiny sie wybieracie ?? w tym roku niestety nie
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 do Bukowiny sie wybieracie ?? w tym roku niestety nie no ja tez nie....taki dystans. Niestety musze troche pasa zacisnąć...Teraz coraz cieplej to ze znajomymi zapewne weekendziki nad jeziorkiem będą uruchomione W koncu sezon niedlugo trzeba zacząć
Azunia Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Dobra, ja znikam, będę możliwe że jutro Dobranoc i do następnego
Rako Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Dobra, ja znikam, będę możliwe że jutro Dobranoc i do następnego no ja tez uciekam Miłej nocki
blind1 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 dobly , Adas ty dezerterze . czekalismy w niedziele
Madas Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 jak tam Madas kabel antenowy juz masz? mam i wszystko działa jak należy .... tylko mam pytanie Rafał - czy jak mam dekoder cyfrowy na jednym TV to czy mogę zrobić jakiś myk żeby był na drugim TV też .... czy muszę mieć drugi dekoder ?
Rekomendowane odpowiedzi