blind1 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 juz w niedziele musze spadac do niemiec ;(
Rako Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 teraz idzie Na wspólnej ale chyba na pół sie załapałeś....czy nagrywałeś ??
malutka:) Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 juz w niedziele musze spadac do niemiec ;( moja intuicja mi mówi że nie najlepszy nastrój dziś masz ...
Madas Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 teraz idzie Na wspólnej ale chyba na pół sie załapałeś....czy nagrywałeś ?? żona przełącza więc oglądam co leci
Rako Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 juz w niedziele musze spadac do niemiec ;( ale na spota zawitasz??
blind1 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 teraz idzie Na wspólnej Adam dam tobie numer do mojej mamy pewnie bedziecie mieli duzo wspolnych tematow :polew:
Rako Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 teraz idzie Na wspólnej ale chyba na pół sie załapałeś....czy nagrywałeś ?? żona przełącza więc oglądam co leci czyli żona ma władze nad pilotem
Madas Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 teraz idzie Na wspólnej Adam dam tobie numer do mojej mamy pewnie bedziecie mieli duzo wspolnych tematow :polew: taaa seriale znam dość dobrze .... te wieczorne oczywiście
malutka:) Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 juz w niedziele musze spadac do niemiec ;( ale na spota zawitasz?? ????????????????????
Rako Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 teraz idzie Na wspólnej Adam dam tobie numer do mojej mamy pewnie bedziecie mieli duzo wspolnych tematow :polew: taaa seriale znam dość dobrze .... te wieczorne oczywiście taaaa szczególnie na Movie24
Madas Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 teraz idzie Na wspólnej ale chyba na pół sie załapałeś....czy nagrywałeś ?? żona przełącza więc oglądam co leci czyli żona ma władze nad pilotem no na to wychodzi a ja sobie przy kompie siedzę i zerkam na TV .... przy okazji papierkową robotę zrobię i jakoś zleci wieczór ...
blind1 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 juz w niedziele musze spadac do niemiec ;( moja intuicja mi mówi że nie najlepszy nastrój dziś masz ... nie najlepszy
Madas Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 juz w niedziele musze spadac do niemiec ;( moja intuicja mi mówi że nie najlepszy nastrój dziś masz ... nie najlepszy też tak czułem
Rako Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 teraz idzie Na wspólnej ale chyba na pół sie załapałeś....czy nagrywałeś ?? żona przełącza więc oglądam co leci czyli żona ma władze nad pilotem no na to wychodzi a ja sobie przy kompie siedzę i zerkam na TV .... przy okazji papierkową robotę zrobię i jakoś zleci wieczór ... a czym Ty sie Madas wogóle zajmujesz??
blind1 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 juz w niedziele musze spadac do niemiec ;( ale na spota zawitasz?? bardzo bym chcial ale w jedna strone mam 800km
Rako Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 juz w niedziele musze spadac do niemiec ;( ale na spota zawitasz?? bardzo bym chcial ale w jedna strone mam 800km eeeeh...
malutka:) Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 juz w niedziele musze spadac do niemiec ;( moja intuicja mi mówi że nie najlepszy nastrój dziś masz ... nie najlepszy jest szansa na poprawe ??
Madas Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 juz w niedziele musze spadac do niemiec ;( ale na spota zawitasz?? bardzo bym chcial ale w jedna strone mam 800km trochę sporo
Azunia Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Dzięki wszystkim jeszcze raz za życzenia, to bardzo mile z Waszej strony. Ja uciekam na wycieczkę gdzieś na południe. Do jutra i miłego wieczoru
Rekomendowane odpowiedzi