Madas Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 zjadłem lanczyk , to można spadać do domku hyhyhy kurde jak na zachodzie ..."lanczyk"
Młodzik Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 nic sie nie stało ale jeszcze nigdy jej nie VAGowałem wiec przydało by sie[br]Dopisany: 15 Grudzień 2008, 14:45_________________________________________________dobra lece bo z głodu umrę a na dodatek brudem zarosnę
Piechol Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 co tam słychać w południe? ja już po zajęciach i wcinam obiadek
Madas Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 jak powiesz co masz na obiad to powiemy co słychać :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 rosół ze słoika i może jakiegoś schaba jeszcze wciągnę
Madas Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 no ok ...to u nas słychać zza okien piękno przyrody, smukłą nutę śpiewu ptaka na parapecie , szeleszczący powiew wiatru no i tą pojebaną sąsiadkę z dołu co na męża codziennie krzyczy
Piechol Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 aaaa... przyroda w Poznaniu? skąd Ty mieszkasz? co do ptaków to do mnie czasem tylko kruk przyleci i mnie wkur... co do wiatru to rozumiem -> nieszczelne okna mój sąsiad lubi wiercić wiertarą ostatnio bo robi to ze 3 godziny dziennie
Madas Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 a widzisz już od 7 miesięcy mieszkam w poznań-luboń doceń przyrode młody człowieku
Piechol Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 ja mam w Ślesinie przyrody pod dostatkiem: jeziorko + sporo lasów a tutaj ma być blisko na rynek na imprę i na uczelnie
kuredu Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 lepszy wiercący sąsiad i wkur..ąca sąsiadka niż lokatorzy z pietra co na 40m2 mają 10psów - psy siedzą cicho ale smród jest taki... albo lepiej nie będę pisał jaki
Madas Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 ja też uwielbiam być w dużym mieście ...normalnie mnie to nakręca...małe miejscowości mnie przygnębiają :gwizdanie: już teraz myślę poważnie o Nowym Yorku
Piechol Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 najfajniej jest mieć dwa domy: w mieście i nad jeziorem. I dlatego trzeba się ładnie uczyć i pracować
Musashi Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 nic sie nie stało ale jeszcze nigdy jej nie VAGowałem wiec przydało by sie jak to nie vag-owales? a w wolsztynie nie zalapales sie? [br]Dopisany: 15 Grudzień 2008, 15:26_________________________________________________ no ok ...to u nas słychać zza okien piękno przyrody, smukłą nutę śpiewu ptaka na parapecie , szeleszczący powiew wiatru no i tą pojebaną sąsiadkę z dołu co na męża codziennie krzyczy ja pierd....ykam
Iverson Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Iverson jak będziesz miał czas to kontaktuj się ze mną to przekażę Ci ten żarnik spoko ziom
Musashi Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 ja też uwielbiam być w dużym mieście ...normalnie mnie to nakręca...małe miejscowości mnie przygnębiają :gwizdanie: już teraz myślę poważnie o Nowym Yorku a mnie doluje na maxa, dla mnie kox to lasek, jeziorko i banda komarow
Iverson Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Madas opisuje piękno otaczajacej go przyrody niczym nasz wieszcz narodowy , skinhed poeta kurfa kox ,ze ja pier*olę
Madas Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 najfajniej jest mieć dwa domy: w mieście i nad jeziorem. I dlatego trzeba się ładnie uczyć i pracować strzał w 10 mieszkać w mieście i domek nad jeziorem, w lesie ja też uwielbiam być w dużym mieście ...normalnie mnie to nakręca...małe miejscowości mnie przygnębiają :gwizdanie: już teraz myślę poważnie o Nowym Yorku a mnie doluje na maxa, dla mnie kox to lasek, jeziorko i banda komarow mnie nie dołuje ale raczej już w większym mieście niz poznań ..... dom w lesie super nawet z komarami ....uwielbiam przyrode ....ale jesli praca to duże miasto daje możliwości...
nike21 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 ja też uwielbiam być w dużym mieście ...normalnie mnie to nakręca...małe miejscowości mnie przygnębiają :gwizdanie: już teraz myślę poważnie o Nowym Yorku chyba o nowym targu... albo nowym saczu :gwizdanie: Madas opisuje piękno otaczajacej go przyrody niczym nasz wieszcz narodowy , skinhed poeta kurfa kox ,ze ja pier*olę oj Ive... jak Ci madas da riposte to znowu bedziesz poddenerwowany
Rekomendowane odpowiedzi