Bart-S Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Sieeeemaa [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 23:21_________________________________________________Witam się i mykam spać - na 5-tą pobudka do robo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Sieeeemaa siemka jak tam, udalo sie z klimatronikiem? [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 23:22_________________________________________________ Witam się i mykam spać - na 5-tą pobudka do robo lo matko, bede kladl sie spac wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 No właśnie Marcin kurcze nic z tego Kanały, które podałeś u Wentylka były N/A... BTW kiedy na spocie w końcu się pojawisz? [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 23:23_________________________________________________ Sieeeemaa siemka jak tam, udalo sie z klimatronikiem? [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 23:22_________________________________________________ Witam się i mykam spać - na 5-tą pobudka do robo lo matko, bede kladl sie spac wtedy Lucky U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 No właśnie Marcin kurcze nic z tego Kanały, które podałeś u Wentylka były N/A... BTW kiedy na spocie w końcu się pojawisz? jezeli praca znow sie zwali. to na najblizszym stesknilem sie za waszymi mordkami kwestia klimatronika postaram sie opanowac. [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 23:24_________________________________________________ Lucky U nie taki lucky, 8.30 musze wstac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 No właśnie Marcin kurcze nic z tego Kanały, które podałeś u Wentylka były N/A... BTW kiedy na spocie w końcu się pojawisz? jezeli praca znow sie zwali. to na najblizszym stesknilem sie za waszymi mordkami kwestia klimatronika postaram sie opanowac. Dużo nowych osób przyjeżdża - brakuje mi jednak starej ekipy Vario pierniku a Ty kiedy się wybierasz? kwestia klimatronika postaram sie opanowac. Świetnie - Marcin się ucieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Baert-S sam nie wiem, zawsze coś innego wyskakuje, jak nie kac to brak środka transportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Żaden problem - przecież zawsze chętnie wjadę po Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Świetnie - Marcin się ucieszy aaaaaaaaaa, to wentylek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Świetnie - Marcin się ucieszy aaaaaaaaaa, to wentylek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Będę pamiętał Bart-s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Baert-S sam nie wiem, zawsze coś innego wyskakuje, jak nie kac to brak środka transportu no to musimy wjechac, ja sie staram tak prace ulozyc, zeby papierki z pracy wypchnac w sobote i przyjechac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Będę pamiętał Bart-s Jak nie masz nic przeciwko - wlecę na jakąś kawkę w przyszłym tygodniu Baert-S sam nie wiem, zawsze coś innego wyskakuje, jak nie kac to brak środka transportu no to musimy wjechac, ja sie staram tak prace ulozyc, zeby papierki z pracy wypchnac w sobote i przyjechac. Byłoby super - gdyby 2 tyg temu zjechała się nasza stała ekipa i obecna nowa, zebralibyśmy z 40 aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Byłoby super - gdyby 2 tyg temu zjechała się nasza stała ekipa i obecna nowa, zebralibyśmy z 40 aut bysmy sie nie zmiescili na kawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Byłoby super - gdyby 2 tyg temu zjechała się nasza stała ekipa i obecna nowa, zebralibyśmy z 40 aut bysmy sie nie zmiescili na kawie :polew: To prawda, nie pomyślałem o tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 :polew: To prawda, nie pomyślałem o tym... ciekawy jestem tez nowych spotowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 OK zmykam spać. Dobranoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 OK zmykam spać. Dobranoc! dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Bart-S kawka czy browar jesteś mile widziany Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi