blind1 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 ale to juz prawie pora obiadowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 ja wlasnie nie wiem czy zjem obiad , musze pozniej do sremu smigac a nie chce podgrzewanego fotela [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 12:26_________________________________________________czesc Andziorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 musze spidalac do .......... zraz bede a gdzie? kwalifikacje F1 wlasnie sa [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 12:28_________________________________________________ siema wszystkim po raz drugi co tam kużwa słychac :gwizdanie: :gwizdanie: hej. slyszalem ze jakies zmiany moto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Wentyl kupil piekna suczite [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 12:32_________________________________________________ musze spidalac do .......... zraz bede a gdzie? do WC [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 12:35_________________________________________________ide po jakiegos kawulca [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 12:41_________________________________________________czesc M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 cześć i czolem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 no zapomniałem o czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 co tam Adamie wyszedles na prosta z papierkowa robota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 nie no na prostej to ja jestem tylko codziennie jest coś do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 kurcze, kubica startuje z 9tego mijesca jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 nie no na prostej to ja jestem tylko codziennie jest coś do roboty zrobiliscie juz to twoje radio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito_ Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 9 miejsce nie ma tragedi, tym bardziej, że chyba na twardej mieszance leciał w Q3, zaskoczył mocno red bull :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 9 miejsce nie ma tragedi, tym bardziej, że chyba na twardej mieszance leciał w Q3, zaskoczył mocno red bull :gwizdanie: no vettel pieknie pojechał. roznica czasowa niesamowita. ciekawe czy czy renault jest w trakcie dpracowywania auta, czy zwyczajnie maja slabsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 nie no na prostej to ja jestem tylko codziennie jest coś do roboty zrobiliscie juz to twoje radio? jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 nie no na prostej to ja jestem tylko codziennie jest coś do roboty zrobiliscie juz to twoje radio? jeszcze nie rozumiem ze wiesz co mu dolega[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 13:41_________________________________________________musialem skoczyc po inhalatory bo mi sie ukonczyly [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 13:53_________________________________________________to przerwa na inhalacje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Dobry :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Dobry :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Rako ....do sierpnia :gwizdanie: a czemu pytasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi