malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 to ja może też już pójdę paciorek zmówić? takie zbiorowe modły? tak ! o lepsze jutro
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 dobra... spadam też, bo jakiś zmieszany jestem od kilku dni i dojść do siebie nie mogę pozdro 4 @ll
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 dobra... spadam też, bo jakiś zmieszany jestem od kilku dni i dojść do siebie nie mogę pozdro 4 @ll w złych miejscach tankujesz...
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 to ja może też już pójdę paciorek zmówić? takie zbiorowe modły? tak ! o lepsze jutro rozumiem że mam się Ciebie bać
drosdek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 dobra... spadam też, bo jakiś zmieszany jestem od kilku dni i dojść do siebie nie mogę pozdro 4 @ll w złych miejscach tankujesz... tylko na BP... a mój gaźnik to dawno nie dostał... za mało snu
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 dobra... spadam też, bo jakiś zmieszany jestem od kilku dni i dojść do siebie nie mogę pozdro 4 @ll [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:23_________________________________________________ to ja może też już pójdę paciorek zmówić? takie zbiorowe modły? tak ! o lepsze jutro rozumiem że mam się Ciebie bać mnie ??? no co Ty :polew:
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 właśnie a propo stacji...ostatnio zalałem na zachwalanym shellu i powiem że szału jakiegoś nie było.... powiem szczerze że lepiej mi sie zbierał na Vervie chodz mało zachwalane...
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 miło było mi bardzo spędzić z WAMI ten dzień ale sie nie martwcie-JUTRO Z RANA ZNOWU TU BEDE :kox: DOBRANOC RAKUŚ
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 miło było mi bardzo spędzić z WAMI ten dzień ale sie nie martwcie-JUTRO Z RANA ZNOWU TU BEDE :kox: DOBRANOC RAKUŚ :shocked: koniec świata a jednak nie w 2012 tylko dzisiaj [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:33_________________________________________________miłej nocki
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Nikuś zapisz tego posta w archiwu !!! To się porobiło...musze go zapisać w razie czego jakby sie coś odmieniło Ja pier**le do monopolu musze podskoczyc bo na trzeźwo nieogarne
malutka:) Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Nikuś zapisz tego posta w archiwu !!! To się porobiło...musze go zapisać w razie czego jakby sie coś odmieniło Ja pier***e do monopolu musze podskoczyc bo na trzeźwo nieogarne zapisz zapisz bo to sie już nie powtórzy :polew:
Adas Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 obejrzyjcie o 22:50 na tvn turbo "uwaga pirat" - moja kolezanka prawdopodobnie w tym odcinku bedzie lapala piratow :polew:
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 obejrzyjcie o 22:50 na tvn turbo "uwaga pirat" - moja kolezanka prawdopodobnie w tym odcinku bedzie lapala piratow :polew: tyyyy dobrze zes przypomniał ja pier**le toto lotek
fantastic Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Nikuś zapisz tego posta w archiwu !!! To się porobiło...musze go zapisać w razie czego jakby sie coś odmieniło Ja pier***e do monopolu musze podskoczyc bo na trzeźwo nieogarne zapisz zapisz bo to sie już nie powtórzy :polew:
Rako Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Nikuś zapisz tego posta w archiwu !!! To się porobiło...musze go zapisać w razie czego jakby sie coś odmieniło Ja pier***e do monopolu musze podskoczyc bo na trzeźwo nieogarne zapisz zapisz bo to sie już nie powtórzy :polew: heh
fantastic Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 i wp izdu - wszyscy turbo oglądają i wątek sie pusty zrobił jak pustynia
Rekomendowane odpowiedzi