Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i wp izdu - wszyscy turbo oglądają i wątek sie pusty zrobił jak pustynia :polew:

spoko... po następnym odświeżeniu strony okaże się że jesteś 2 do tylu :polew: :polew:

ja tak mam co chwile :polew:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:49_________________________________________________

obejrzyjcie o 22:50 na tvn turbo "uwaga pirat" - moja kolezanka prawdopodobnie w tym odcinku bedzie lapala piratow :polew: :polew: :polew:

to jest ta co Cie kajdankami do łóżka przykuła i trzaskała pejczem? :cool1::naughty:

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

trzeba oblukać tą koleżanke :naughty:

by na spota ją zabrał - w końcu na lajf :cool1:

Opublikowano

trzeba oblukać tą koleżanke :naughty:

by na spota ją zabrał - w końcu na lajf :cool1:

moge poddać się karze :lol1:
Opublikowano

kuwa jest jakaś transmisja w necie bo smaka mi narobiłeś a daleko do pilota mam :naughty: :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:52_________________________________________________ :hi: malutka :decayed:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:53_________________________________________________wróciłaś :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

kuwa jest jakaś transmisja w necie bo smaka mi narobiłeś a daleko do pilota mam :naughty: :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:52_________________________________________________ :hi: malutka :decayed:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:53_________________________________________________wróciłaś :kox: :kox: :kox:

wcale nie wyszłam :polew: nie zdążyłam :polew:
Opublikowano

oglądam oglądam a kolezanki nima :thumbdown:

Opublikowano

wlasnie tez czekam :mysli:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 23:06_________________________________________________o Pany: tam co porsche bedzie :decayed:

Opublikowano

wlasnie tez czekam :mysli:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 23:06_________________________________________________o Pany: tam co porsche bedzie :decayed:

spoko luknie sie :naughty:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 23:12_________________________________________________no no no :naughty: :naughty: :naughty::kox:
Opublikowano

i znowu nastukali :naughty:a ja film na tvp2 oglądam :evil:

Opublikowano

no fajna policjantka :naughty:

Opublikowano

dawaj na tvn turbo :naughty:

Tez chce punkty od tej Pani :kox:

Opublikowano

Ona czesto na A2 jezdzi passatem wiec uwazajcie :decayed: jak cos to mowcie ze Adasia znacie :polew:

Opublikowano

Ona czesto na A2 jezdzi passatem wiec uwazajcie :decayed: jak cos to mowcie ze Adasia znacie :polew:

zapamiętam :decayed::naughty:
Opublikowano

też nas skuje kajdankami do łóżka? :naughty:

Opublikowano

też nas skuje kajdankami do łóżka? :naughty:

a jest taka opcja ?? :mysli::decayed:
Opublikowano

bez wyglupow :polew: to laska kolegi :polew:

Opublikowano

tyyyyn to ma dobrze.... :naughty: o blankiecikach :decayed: może zapomnieć :kox:
Opublikowano

uciekam .... miłego wieczorka :hi:

Opublikowano

uciekam .... miłego wieczorka :hi:

no do jutra :hi:
Opublikowano

ale koński dołeczek miała :decayed: aż mi sie spać odechciało.

coś to rondo znajomo wyglądało :gwizdanie: