Rako Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 ok ja na dziś spadam... do jutra wszystkim a byłeś tu wcześniej a byłem choć ostatnio jakoś mało siedzę bo zalatany jestem ;( nie pękaj w miedzyzdrojach sobie odkujesz jasne... nawet się nie obejrzę i już będę w Pozku... ale morze zobacze [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 21:15_________________________________________________ok juz mnie nie ma no 3m sie
Madas Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 meczyk oglądacie ? A w co grają bo nie wiem czego szukać w piłkę nożną a wiesz że też chory jestem od rana :gwizdanie: Eeee piłki nie oglądam bo tam wyniki są już wcześniej znane.Ach ta korupcja :polew: Adaś zaraziłem Cię jak gadaliśmy no też tak pomyślałem co łykasz ?
Hugo Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 jasne... nawet się nie obejrzę i już będę w Pozku... A co Poziek na to ?? :polew: :polew: :polew:
Madas Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 jasne... nawet się nie obejrzę i już będę w Pozku... A co Poziek na to ?? :polew: :polew: :polew: :shocked: :polew:
Iverson Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 jasne... nawet się nie obejrzę i już będę w Pozku... A co Poziek na to ?? :polew: :polew: :polew: Poziek jak Poziek ale co na to jego "strażnik" analnej groty MCM00
Hugo Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 no też tak pomyślałem co łykasz ? Nie łykam za duże są.Czopki jakieś :polew: Duomox 1g
Madas Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 jasne... nawet się nie obejrzę i już będę w Pozku... A co Poziek na to ?? :polew: :polew: :polew: Poziek jak Poziek ale co na to jego "strażnik" analnej groty MCM00 :polew: no też tak pomyślałem co łykasz ? Nie łykam za duże są.Czopki jakieś :polew: Duomox 1g to anginkę masz
Iverson Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Nie łykam za duże są.Czopki jakieś :polew: Duomox 1g tylko nie bierz więcej niż lekarz zaleca , Spanki/y nie posłuchał i popatrz co sie z nim stało - wrak człowieka :polew:
Madas Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 to anginkę masz Tak tak Angelinkę no no no oby zdrowa była
Rako Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 bawcie sie -ja sie wypisuje :hi: malutka spokojnie
malutka:) Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 bawcie sie -ja sie wypisuje :hi: malutka spokojnie przecież jestem spokojna
Rako Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 bawcie sie -ja sie wypisuje :hi: malutka spokojnie przecież jestem spokojna nie można podejmować pochopnych decyzji
malutka:) Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 bawcie sie -ja sie wypisuje :hi: malutka spokojnie przecież jestem spokojna nie można podejmować pochopnych decyzji o czym Ty do mnie rozmawiasz ?? :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 bawcie sie -ja sie wypisuje :hi: malutka spokojnie przecież jestem spokojna nie można podejmować pochopnych decyzji o czym Ty do mnie rozmawiasz ?? :gwizdanie: chce cie troche pobudzic...bo coś dzisiaj masz zły dzionek..... :gwizdanie: pobudzić ???
Rako Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 bawcie sie -ja sie wypisuje :hi: malutka spokojnie przecież jestem spokojna nie można podejmować pochopnych decyzji o czym Ty do mnie rozmawiasz ?? :gwizdanie: chce cie troche pobudzic...bo coś dzisiaj masz zły dzionek..... :gwizdanie: pobudzić ??? no bo coś dzisiaj chyba dzionek nie teges co??
Rekomendowane odpowiedzi