Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy przewidywany jest nastepny spot

pewnie za dwa tygodnie :mysli:

za 2 tygodnie to się będziemy wodą lać ... to chyba kiepsko będzie ze spotem :)

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:cool1: [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 20:31_________________________________________________A kto dostał list ? :polew:

ja :naughty:
Opublikowano

dzisiaj jakoś mniej autek...ale i tak było godnie :good:

Opublikowano

:cool1: [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 20:31_________________________________________________A kto dostał list ? :polew:

Sorka za pismo na kolanie pisane :polew: ale się źdzwiwiłeś Madas pewnie co ? :gwizdanie:

Opublikowano

Sorka za pismo na kolanie pisane :polew: ale się źdzwiwiłeś Madas pewnie co ? :gwizdanie:

no bardzo ... przeczytałem na głoś wszystkim w KC [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 21:10_________________________________________________

dzisiaj jakoś mniej autek...ale i tak było godnie :good:

ale za to można było z każdym pogadać :)
Opublikowano

następnym razem przypnij coś kasy :naughty:
Opublikowano

następnym razem przypnij coś kasy :naughty:

jestem za :naughty::kox:
Opublikowano
:siema: dopiero dotarłem do Poznania... założyłem letnie i kutwa rzuca autem w koleinach, że ch... chyba następne 15 na lato kupię :decayed:
Opublikowano

:siema: dopiero dotarłem do Poznania... założyłem letnie i kutwa rzuca autem w koleinach, że ch... chyba następne 15 na lato kupię :decayed:

łotrze gdzie byłeś?? :hi::wink4:
Opublikowano

pewnie siedział u lachy sobie :decayed:
Opublikowano

w Szleszynie... :wink4:

Opublikowano

ciekawe czemu Yelo nie wchodzi i nie udziela się na forum :mysli:

Opublikowano

przecież z nią mieszkam w Poznaniu już ładny szmat czasu... :gwizdanie:

Opublikowano

ano właśnie... :mysli: wogóle Azunia coś w spominała ze postaraja sie przyjechac....ale jednak nie dali rady...
Opublikowano

ano właśnie... :mysli: wogóle Azunia coś w spominała ze postaraja sie przyjechac....ale jednak nie dali rady...

no z tym że cały czas mówi o tym ..... od kilku miesięcy .... nie wiem co się z nimi dzieję :mysli:[br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 21:41_________________________________________________

przecież z nią mieszkam w Poznaniu już ładny szmat czasu... :gwizdanie:

jak możesz :cool1::polew:
Opublikowano

Azuni też już coraz to rzadziej widac.... :mysli:

Opublikowano

no takie życie ... nie każdy tak jak my ma czas i chęci żeby siedzieć na forum :naughty::evil:

Opublikowano

bawi się ktoś navi ogolnie?? Na nastepnego spota jakby ktoś chciał moge mu podrzucic moje navi....Chciałem z zaktualizowac oprogramowanie, zrobilem formata i nowe chciałem w grać ale lipa nie idzie wyskakuje mi błąd....Jesli chciałby sie ktos pobawić i może uda mu się coś z działać to byłoby fajnie.... :wink4:

Opublikowano

Spotujecie co tydzień, czy co 2 tygodnie??

Następną niedzielę mam wolną i może już ogarnę Adika żeby móc "Nas" przedstawić i się zjawię..