blind1 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 doberczak [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 06:57_________________________________________________co tu dzis taki ruch . Adas ma wolne pewnie ale gdzie reszta [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 07:14_________________________________________________wstawac łajdaki z tych wyrek [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 07:27_________________________________________________Madasku gratulacje !!! i zdrowka dla malenstwa zycze !!![br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 07:30_________________________________________________spadam do pracy , milego dzionka [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 07:53_________________________________________________narson
Szula298 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Hi all....[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 11:28_________________________________________________
Musashi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kwiecien za pasem, mozeby pomyslec o gokartach
variocustoms Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Mam pytanie, jak się kupuje auto z tego samego województwa a innego miasta to dostaje się miękki dowód rejestracyjny? jak się zakłada LPG to trzeba zrobić dodatkowy przegląd?
Musashi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Mam pytanie, jak się kupuje auto z tego samego województwa a innego miasta to dostaje się miękki dowód rejestracyjny? jak się zakłada LPG to trzeba zrobić dodatkowy przegląd? zawsze gdy przerejestrowujesz dostajesz nowe blachy i miekki dowod do nich do LPG potrzebujesz zaswiadczenie homologacyjne ktore wystawia stacja diagnostyczna lub uprawniony do wystawienia warsztat
Adas Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a ten sam wlasciciel moze przerejestrowac na nowe blachy ?
Musashi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a ten sam wlasciciel moze przerejestrowac na nowe blachy ? tzn?
Szula298 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ja kupiłem audi z tego samego powiatu i blachy nie zmieniałem a co do LPG to tak jest potrzebny dodatkowy przegląd a co za tym idzie będzie nowy dowód potrzebny bo LPG musi być wbity że jest legalny jeśli nie masz papierów od LPG nie masz co jechać na przegląd.... bo potrzebujesz homologacje
Adas Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a ten sam wlasciciel moze przerejestrowac na nowe blachy ? tzn? no czy np jak mam jakis czas juz samochod zarejestrowany na siebie, to czy moge sobie teraz blachy zmienic, tzn przerejestrowac na inne numery ? :gwizdanie:
Szula298 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a ten sam wlasciciel moze przerejestrowac na nowe blachy ? tzn? no czy np jak mam jakis czas juz samochod zarejestrowany na siebie, to czy moge sobie teraz blachy zmienic, tzn przerejestrowac na inne numery ? :gwizdanie: Wydaje mi się ze tak bo działą to na tej zasadzie co byś wybierał swoją rejestracje np. z jakimś napisem Lecz nic za darmo pamiętaj
Musashi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 no czy np jak mam jakis czas juz samochod zarejestrowany na siebie, to czy moge sobie teraz blachy zmienic, tzn przerejestrowac na inne numery ? :gwizdanie: tak, na wniosek. 254 PLN
nike21 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ja jak kupowałem auto z Poznania to tablic nie zmieniali... jedynie sam dowód, najpierw miękki a później twardy. czy możesz chcieć sama zmianę numerów nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi