fantastic Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 we wrześni napełnienie klimy + odgrzybianie 130-150pln samo napełnienie chyba 100-120 - macie porównanie jakie ceny w większym mieście :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam, Właśnie w radiu usłyszałem, że pogrzeb pary prezydenckiej odbędzie sie w niedzielę 18.04.2010, znów może być problem ze SPOTEM... trudno. wypada poczekac kolejny tydzien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no chyba że na powietrzu albo przełożymy na 25 i zrobimy taki mega duży spocik albo na sobotę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no chyba że na powietrzu albo przełożymy na 25 i zrobimy taki mega duży spocik albo na sobotę :gwizdanie: ja w sobote na 100% odpadam. praca i rodzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no chyba że na powietrzu albo przełożymy na 25 i zrobimy taki mega duży spocik albo na sobotę :gwizdanie: ja w sobote na 100% odpadam. praca i rodzina no w sumie tak - rodzinę można by przerzucić na niedziele ale z pracą gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 za dużo myśle :gwizdanie: ide odpocząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 18.04 na powietrzu zróbmy pogoda musi być znośna już bo jak nie to ja dopiero w maju przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 mam kolegę który napełnia klimy oraz robi wszelkie naprawy ... ale nie wiem ile bierze za napełnienie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 cześć wszystkim Cześć i całej reszcie ekypy wlkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 w sobotę mogę wpaść jak coś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 To jak 18 czy 25 ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 18.04 na powietrzu zróbmy pogoda musi być znośna już bo jak nie to ja dopiero w maju przyjadę też bym wolał teraz, 25 będzie ten większy z chłopakami z pomorza i potem dopiero na spocie będe w połowie czerwca jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 w sobotę mogę wpaść jak coś ... ja też, ale autobusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 w sobotę mogę wpaść jak coś ... Ja chyba też ale to bym wiedział w piątek pewnie dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 To jak 18 czy 25 ... ? obydwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 To jak 18 czy 25 ... ? ja dostosuję się do większości tym razem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 w sobotę mogę wpaść jak coś ... ja też, ale autobusem moge cie zabrać po drodze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 w sobotę mogę wpaść jak coś ... ja też, ale autobusem moge cie zabrać po drodze :gwizdanie: nie będzie to takie po drodze, ale jak Ci się chce to chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 w sobotę mogę wpaść jak coś ... ja też, ale autobusem moge cie zabrać po drodze :gwizdanie: nie będzie to takie po drodze, ale jak Ci się chce to chętnie nosił nie będe na plecach zwłok ale jak dobijesz jakoś do wrześni to :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi