Pawel_Poznan Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dzieki Madas za wspaniałe spotkanie i poznanie Nataszki spotkanie super jak zawsze w miłej atmosferze i szczerej wkoncu mogłem dokonczyc whisky poł roczna pozdrawiam i jeszcze raz dzieki to co Ty teraz abstynent jesteś że od pół roku Ci się alk uchował? haha dobre nikuś ale to nie u mnie tylko u madasa
nike21 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 to Madas miał whisky? i nic się nie chwalił? ojj Adaś, zawiodłem się... [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:15_________________________________________________BTW Pawcio, też by się wypadało w końcu spotkać coś wychlać
Madas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dzieki Madas za wspaniałe spotkanie i poznanie Nataszki spotkanie super jak zawsze w miłej atmosferze i szczerej wkoncu mogłem dokonczyc whisky poł roczna pozdrawiam i jeszcze raz dzieki [br] to ja dziękuję Wam za odwiedziny i super towarzystwo .... łycha czekała na Ciebie specjalnie ...[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:16_________________________________________________ to Madas miał whisky? i nic się nie chwalił? ojj Adaś, zawiodłem się... [br] a no miałem miałem ... kilka miechów temu Paweł ją napoczął i dzisiaj ją dokończył
nike21 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a no miałem miałem ... kilka miechów temu Paweł ją napoczął i dzisiaj ją dokończył a to Ci Paweł... :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 to Madas miał whisky? i nic się nie chwalił? ojj Adaś, zawiodłem się... [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:15_________________________________________________BTW Pawcio, też by się wypadało w końcu spotkać coś wychlać Nikus przeciez wiecie ze macie drzwi otwarte a niedługo to tylko kompielówki do mnie brac i wpadac :naughty:
Madas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a no miałem miałem ... kilka miechów temu Paweł ją napoczął i dzisiaj ją dokończył a to Ci Paweł... :gwizdanie: no w innym wypadku .... by stała i stała .... a patrz byłeś niedawno i mogłeś się napić co
nike21 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 to Madas miał whisky? i nic się nie chwalił? ojj Adaś, zawiodłem się... [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:15_________________________________________________BTW Pawcio, też by się wypadało w końcu spotkać coś wychlać Nikus przeciez wiecie ze macie drzwi otwarte a niedługo to tylko kompielówki do mnie brac i wpadac :naughty: *wiesz... ale to nie rozmowa na forum... no to tylko czekam na lepszą pogodę... ja tez muszę na działkę w końcu wpaść i dokończyć trawnik... za miecha kończę projekt więc będzie więcej czasu
Pawel_Poznan Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a no miałem miałem ... kilka miechów temu Paweł ją napoczął i dzisiaj ją dokończył a to Ci Paweł... :gwizdanie: no w innym wypadku .... by stała i stała .... a patrz byłeś niedawno i mogłeś się napić co a to ci psikus wszystko czekało na mnie
nike21 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a no miałem miałem ... kilka miechów temu Paweł ją napoczął i dzisiaj ją dokończył a to Ci Paweł... :gwizdanie: no w innym wypadku .... by stała i stała .... a patrz byłeś niedawno i mogłeś się napić co nie miałby kto wracać...
Madas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nie mogę się doczekać jak wparuje na Wasze działeczki ..... szkoda tylko że swojej nie posiadam [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:22_________________________________________________ a no miałem miałem ... kilka miechów temu Paweł ją napoczął i dzisiaj ją dokończył a to Ci Paweł... :gwizdanie: no w innym wypadku .... by stała i stała .... a patrz byłeś niedawno i mogłeś się napić co nie miałby kto wracać... no w sumie tak ....
nike21 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nie mogę się doczekać jak wparuje na Wasze działeczki ..... szkoda tylko że swojej nie posiadam zapraszam do siebie
Pawel_Poznan Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 madas mi takiej ochoty narobił ta resztka ze wpadłem na stacje kupic balasia
Madas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 madas mi takiej ochoty narobił ta resztka ze wpadłem na stacje kupic balasia oż w mordę gdybym wiedział to dałbym Ci na drogę flache [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:33_________________________________________________ nie mogę się doczekać jak wparuje na Wasze działeczki ..... szkoda tylko że swojej nie posiadam zapraszam do siebie dziękuję .... wpadnę bankowo
Pawel_Poznan Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ja spitalam spać... do juterka dobrej nocy ja tam nie zapraszam nikogo wiecie dobrze ze macie drzwi otwarte tylko dzwonic i wpadac
Madas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 dzięki Paweł za zaproszenie .... uciekam do wyra bo rano trzeba wstać do pracy :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 dzięki Paweł za zaproszenie .... uciekam do wyra bo rano trzeba wstać do pracy :gwizdanie: kazdy wstaje do pracy jutro z rana
Madas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ja do bardzo ciężkiej [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:44_________________________________________________w sumie po świętach trochę się wyluzowało ... ale to może i dobrze bo w pewnym momencie nie wiedziałem za co się zabrać ... [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:45_________________________________________________
Pawel_Poznan Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ja do bardzo ciężkiej [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:44_________________________________________________w sumie po świętach trochę się wyluzowało ... ale to może i dobrze bo w pewnym momencie nie wiedziałem za co się zabrać ... ty do cieżkiej pracy pewnie prawie jak w kopalni :polew:
Madas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Paweł nie nabijaj się ..... pilnowanie dzieci to też praca
Rekomendowane odpowiedzi