Patrykbor Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Ja też dużo nie brałem ale moja pani jak by na tydz. jechała
Madas Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 dlatego jestem spakowany bo co mam brać wielce ....
Azunia Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Cześć Aniu Trzeba kończyć pakunek rano wylot Cześć Patryczku Rano to ja mam wylot po siore i szwagra, jedziemy w 4 Doną. Rano trzeba dopakować bagaż paroma rzeczami i tyle.
Madas Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 no mam nadzieję że wyrobicie się na 9 - 9.30 w Poznaniu
Azunia Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Ja też dużo nie brałem ale moja pani jak by na tydz. jechała :gwizdanie: jak każda kobieta Ja i Przemek mamy jedną walizkę, ale jaką big [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 22:51_________________________________________________ no mam nadzieję że wyrobicie się na 9 - 9.30 w Poznaniu kto, my? w marzeniach, o 9 jedziemy po siorę bo mój kochany szwagier oznajmił mi dzisiaj że on musi jutro popracować i nie pojedzie o 8ej bo sie nie wyrobi, co najwcześniej o 9:00 -9:20
Patrykbor Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 idę do żonki bo mało se z nią pogadam przez weekend Dozo jutro :kox: :kox: :kox: :kox:
Azunia Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 prawdopodobnie pojedziemy przez Bydgoszcz
Madas Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 kiepawo bo będziecie przez niego jechać sami .... a my w kolumnie :kox:
Azunia Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 idę do żonki bo mało se z nią pogadam przez weekend Dozo jutro :kox: :kox: :kox: :kox: papa
Madas Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 idę do żonki bo mało se z nią pogadam przez weekend Dozo jutro :kox: :kox: :kox: :kox: pozdrówki dla Ciebie i żonki :hi:
Azunia Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 kiepawo bo będziecie przez niego jechać sami .... a my w kolumnie :kox: a daj mi spokój bo dawno mnie nikt tak nie wku**ił
Madas Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 kiepawo bo będziecie przez niego jechać sami .... a my w kolumnie :kox: a daj mi spokój bo dawno mnie nikt tak nie wku**ił kij tam z tym ... nie ma co się przejmować ....
Azunia Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 kiepawo bo będziecie przez niego jechać sami .... a my w kolumnie :kox: a daj mi spokój bo dawno mnie nikt tak nie wku**ił kij tam z tym ... nie ma co się przejmować .... pewnie, a jak mnie jeszcze wnerwi to drogę powrotna robi truchcikiem za autem biegnąc
Madas Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 za 7,5 h jade :naughty: czekamy na BP
Pepin Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 ja już spakowany ło Matko .. ja jeszcze w AP po nocy zakupy robiłem, spota ze stylami zaliczyłem - dzisiaj w nocy jadą na zlot do UK dystrybutor Meguirersa w Poznaniu ma A4 3.0TDI od miesiąca z kawałkiem i spotykam go na Stylach - jakby ktoś coś chciał z kosmetyków to zapraszam sklepik mają na Mogileńskiej teraz popijam trunku przedniego szklaneczkę ....
Pepin Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 robisz wprawki 6ta rano giełda ... 21a wieczorem AP ... rozglądam się tu i tam ...
Rekomendowane odpowiedzi