Bart-S Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Siema... właśnie dzwonił mój szefo - w niedzielę na pop-a do pracy. Nie przyjadę na spota :wallbash:
Piechol Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Siema... właśnie dzwonił mój szefo - w niedzielę na pop-a do pracy. Nie przyjadę na spota :wallbash: za karę dzisiaj wpadaj
Bart-S Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Hehe nie dam rady - chciałbym naprawdę ale... za 3h mam nocną zmianę. Szzzz k**wa szlag by to....[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 18:26_________________________________________________A będzie ktoś chętny na minispota w sobotę w godzinach popołudniowych - właśnie się z Arkim umawiam w KC na TEST DRIVE Ską
Piechol Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 A będzie ktoś chętny na minispota w sobotę w godzinach popołudniowych - właśnie się z Arkim umawiam w KC na TEST DRIVE Ską a będziesz miał skrzyneczkę z narzędziami i chęć do małej roboty?
Bart-S Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Nie ma problemu - a co Tym razem? Bo wiesz jak DLR to do Madasa [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 18:44_________________________________________________Dobra - póki co na minispota zadeklarowali się Arki (przyjedzie S-ką) i Madbar...
Piechol Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Nie ma problemu - a co Tym razem? Bo wiesz jak DLR to do Madasa zaczepy plastiku w bagażniku koło szyby na moje to "żabki" zostały w blasze i dlatego nie trzyma dobrze i sobie puka na dziurach bez rozkręcenia sam nie dałem rady ich wyciągnąć, ale może jak bym wygiął plastik to bez rozkręcania by dało radę poskładać jak się dzisiaj nie stoczę to się dogadamy jutro, ok? [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 18:53_________________________________________________ Dobra - póki co na minispota zadeklarowali się Arki (przyjedzie S-ką) i Madbar... o której mniej więcej?
Bart-S Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 o której mniej więcej? 18:00/19:00
arki Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Myślę, że na 18, a zejdzie nam spokojnie do 20 ehheheehe :>
Bart-S Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Myślę, że na 18, a zejdzie nam spokojnie do 20 ehheheehe :> No na same drifty przewiduję z 45 min
Piechol Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 spox lecę na piwo do Plazy, narty
Musashi Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Hehe nie dam rady - chciałbym naprawdę ale... za 3h mam nocną zmianę. Szzzz ku***a szlag by to....[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 18:26_________________________________________________A będzie ktoś chętny na minispota w sobotę w godzinach popołudniowych - właśnie się z Arkim umawiam w KC na TEST DRIVE Ską o ktorej? [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 20:36_________________________________________________ do zderzaka s-line szukam grila do esy, szarego, z podwojnymi zebrami, moze byc ze zderzakiem i spryskami ciekawe Karol właśnie ma od niedawna szary grill od Esy w zderzaku S-line wielkosc otworu na gril jest ta sama.
Szula298 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 I co tam ja jutro do pracy i w niedziele też ale na spota dotrę na 100%
Musashi Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 I co tam ja jutro do pracy i w niedziele też ale na spota dotrę na 100% ja weekend mam
blind1 Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 u mnie leje a ja musze do pracy [br]Dopisany: 02 Październik 2010, 07:46_________________________________________________ dzien dobry czesc Marcin, Ty tez w pracy?
Musashi Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 u mnie leje a ja musze do pracy [br]Dopisany: 02 Październik 2010, 07:46_________________________________________________ dzien dobry czesc Marcin, Ty tez w pracy? nie, w gosciach. jak narazie zapowiada sie ladny dzien niedlugo wracam do chaty, czeka mnie wymiana sprzegla alternatora
blind1 Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 dobla spidalam popracowac, milego dzionka zycze[br]Dopisany: 02 Październik 2010, 07:59_________________________________________________narson
Musashi Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 dobla spidalam popracowac, milego dzionka zycze[br]Dopisany: 02 Październik 2010, 07:59_________________________________________________narson podziekowac, no to zycze szybkiego przelotu czasu w pracy
Rekomendowane odpowiedzi