Iverson Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 witam w lepszym 2009' hehe , juz mam dość tych imprez , non stop zjebany chodzę , chociaż wczoraj spałem do 12.00 , to wszystkie kości mnie bolały łehhhh , ale jest git , czas wprowadzić w życie "noworoczne postanowienia" i byle do przodu
Gość SuNDaY Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam Oj główka jeszcze boli... a jak tam u was ??
fantastic Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 no u nas już dobrze - ja dochodze do siebie po 2 dniach spania
variocustoms Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 madas trzeba było zadzwonić to byśmy pogadali. Zostawiłem w serwisie 600 zyla za poszycie błotnika i osłonę pod silnikiem - drogo mnie wyszedł ten .... krawężnik. pozdro
Iverson Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 ...podnosisz...czy dalej jesteś twardy
variocustoms Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Z tą szkodą to była trochę moja wina, nerwy po zakupach itp. i nie zauważyłem krawężnika podczas zawracania, mały plastik pociągnął poszycie które weszło pod koło i wszystko się wyrwało ale teraz mam nówkę
Iverson Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 czasem tak bywa , ja w poprzedniej to 2 razy zderzak wyrwałem tez na krawężniku , środek miasta , parking, a ja klnę jak najebany he ale wiara patrzyła
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam panowie takie są uroki niskopodłogowców
Iverson Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 własnie się zarejestrowałem na www.porscheclub.home.pl :kox:
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 madas26 do sądu Cię podam :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 14:56_________________________________________________już Cię znalazłem ......
variocustoms Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja jeszcze mam konto na forum.naturyzm.pl
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 dziendobrerek Panowie w koncu udalo mi sie dotrzec do chaty... jestem wykonczony po tym 3 dniowym sylwestrze... chyba jakies piwko zaraz machne moze mnie postawi na nogi
pawlik79 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 nieźle nike zabalowales, nie wiesz może jak czuje się młody bo nie wiem czy dziś byłby w stanie podjechac do mnie z tymi kablami do odpalenia mojej małej.
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 pewnie zdycha...... jak coś to ja jestem w chacie
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 najlepiej to on sie nie czuje ale odwozil mnie do chaty jechal gdzies na debiec i w luboniu tez mowil ze bedzie... mial sie kontaktowal z madasem i podjechac do Ciebie ale nie wiem o ktorej...
Rekomendowane odpowiedzi