Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Madas jak tam twoja dzisiejsza trasa na letnich???

zmieniłem na zimówki :naughty:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:33_________________________________________________

ide spac[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:31_________________________________________________narson

miłego :hi:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to trafiłeś bezbłędnie z wymianą[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:35_________________________________________________i jak tam Musa udało Ci się znaleźc albo namierzyc tego mechaniora od rozrządu?

Opublikowano

ide spac[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:31_________________________________________________narson

Dobranoc :)

Opublikowano

Siema, dawno mnie nie było, ale 2 uczelnie ogarniam i cierpię na deficyt czasowy ciągle ;(

Kilka pytań bo szukałem dziś na forum ale ciężko znaleźć jednoznaczne informacje...

Zakupiłem cały tunel z polfita 2din i do tego navi RNS-D :gwizdanie:

Ktoś z okolic podpinał to, bo ja mam złe wspomnienia po bawieniu się z elektryką w poprzednim aucie...

I co trzeba dokupić żeby mieć wejście aux do podpięcia jakiejś muzyczki, żeby mi grało na głośniki, oczywiście im tańsze rozwiązanie tym lepiej, fm-transmiter odpada;)

Muszę w końcu na spota podjechać, aż wstyd tyle czasu mnie nie było :embarrassed:

Opublikowano

cholera ale padnięty jestem, ile można odśnieżać, chyba zainwestuje w odśnieżarkę :gwizdanie: zna się ktoś na sprzęcie ? :naughty:

Opublikowano

No nie pierdziel, że rozlewnię Ci zasypało :decayed:

Opublikowano

nie, przy domu odśnieżałem :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:27_________________________________________________hyhy dzisiaj na letnich kapciach się zakopałem na światłach :decayed: musiałem na wstecznym robić nawrotkę :decayed: :decayed:

na szczęście godzinę temu zmieniłem już oponki :naughty:

Opublikowano

Powiem wam, masakra dzisiaj była, Kalisz zapieprzony na maxa, wyjeżdżałem godzinę z jednej ulicy, godzinę jechałem z Kalisza do Ostrowa a potem prawie 3 godziny z Ostrowa do Swarzędza, max prędkość 70 w porywach (Kórnik-Poznań) a normalnie 40 :thumbdown: a wcale tak ślisko nie było, srane TIRy i dostawczaki nie piszę już o Matizach

Opublikowano

idę w kimono :)

Opublikowano

idę w kimono :)

Dobranoc szefie :)

nie, przy domu odśnieżałem :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 23:27_________________________________________________hyhy dzisiaj na letnich kapciach się zakopałem na światłach :decayed: musiałem na wstecznym robić nawrotkę :decayed: :decayed:

na szczęście godzinę temu zmieniłem już oponki :naughty:

Kiedy na spota przyjedziesz? :)

BTW - w najbliższą niedzielę chyba mnie nie będzie - mam mecz w Średzkiej Lidze Koszykówki. Gramy o 15:00... Chyba, że wyjątkowo zrobimy spota w Nowym Mieście (zobaczycie mnie w akcji, pośmiejemy się, Adas będzie miał bliżej :polew:)

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Ściema :hi:

mam pytanko - może ktoś mądry mi powie o co kaman...

otóż coś mi hamulce się dziwnie zachowują - kiedyś po myjni jak wyjechałem to mi szumiał pedał hamulca i jakby coś w nim chlupotało.... no ale po przejechaniu 2-3 km juz było ok i był spokój...

ale teraz jak się żrobił mróz to mi pedał strasznie stwardniał i jak już mam auto na chodzi to mogę wcisnąć go z 2-3 cm i jest twardy... potem (w mrozie) troszkę wolno wraca na swoje miejsce i mam wrażenie jakby auto było hamowane przez ten czas...

jakieś pomysły? sugestie?

czy to tylko wężyk od servo a pompą czy może pompa albo servo jest walnięte?

Opublikowano

Kiedy na spota przyjedziesz? :)

jak trochę przystopuję z inwestycjami :decayed:

Opublikowano

ma ktoś jakiegoś dobrego mechaniora w Poznaniu kto może mi sprawdzić hamulce?

Odmówiły mi posłuszeństwa i przstały działać :(

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi::przebiegly:

Opublikowano

ktos może mi sprawdzić kody vacum, servo i przewodu miedzy nimi?

Opublikowano

drosdek: wszyscy już chyba dzisiaj żyją andrzejkami :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

drosdek: wszyscy już chyba dzisiaj żyją andrzejkami :decayed:

no Adaś chyba nie - jest i Musa

:hi: Marcin - proszę o pomoc :)