nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 teraz ja jestem glodny wiec zalatw cos i przyjezdzaj :>
Madas Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 teraz ja jestem glodny wiec zalatw cos i przyjezdzaj :> nie mogę ....ja sobie frytki zaraz smażę [br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 23:10_________________________________________________spadam Michał ...pozdrów Mlodego ....do jutra
nike21 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 dziekowka... ja zaraz tez-juz padam na twarz do jutra i smacznych frytek tylko sie za bardzo na noc nie obzeraj :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 żegnam, ja już w domu i ide spać trzymajcie sie i do juterka... hmm... a raczej już do dzisiaj
Iverson Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 siema...zasypało Was?? ja już po 1 upalaniu na śniegu
pawlik79 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 dobry, ale dziś cisza, jeszcze chyba wszyscy śpią. A ja co tak sam będę siedział. Idę sobie kompa odpalic i pograć w coś, może gta 4
Madas Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 siema...zasypało Was?? ja już po 1 upalaniu na śniegu kurcze słabiutko ....a liczyłem że będzie biało na maxa i śmigne sobie na parking Auchan a tu 20 mm śniegu a u Was ile białego??
Iverson Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 ...u nas też słabo , ale da się bokiem polatać
pawlik79 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 ive - a gdzie ty jesteś że latasz po śniegu? Ja jeszcze przez okno nie wyglądałem ale chyba za dużo u nas niema
Madas Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Piechol się pojawił ...pewnie u nigo w Ślesinie śnigu po pachy
pawlik79 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 adam daj znać jak będziesz leciał na parking auchan. Z chęcią się dołącze by troszkę poszaleć. Tylko nie dziś.zapowiadali na dziś opady w poznaniu więc może wieczerem albo jutro będzie wystarczająca warstwą śniegu
Piechol Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Piechol się pojawił ...pewnie u nigo w Ślesinie śnigu po pachy siema nawet nie wiem jak w Ślesinie, bo od sylwestra siedzę w Poznaniu a tu faktycznie średnio
Iverson Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 ive - a gdzie ty jesteś że latasz po śniegu? w Tbg jestem , wczoraj trochę sypało i można było się pobawić , dzisiaj juz lipka bo wszystko rozjeżdżone
Madas Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 adam daj znać jak będziesz leciał na parking auchan. Z chęcią się dołącze by troszkę poszaleć. Tylko nie dziś.zapowiadali na dziś opady w poznaniu więc może wieczerem albo jutro będzie wystarczająca warstwą śniegu poczekamy na opady i wtedy się zgadamy na auchan pewnie Nike i Mlody z Bartasem też pojadą...
nike21 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 powitac oczywiscie ze pojedziemy... tez caly czas czekamy na taka okazje
Młodzik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 siemka co do auchana to dajcie tylko znać i lecimy może nawet dzisiaj bo ja dziś nie bede pił bo dziś znowu jako driver robie, ale tym razem rodziców na imprezę wiozę
Madas Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 spoko mlodzik ale jak narazie opadów nima :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 EJ!!! u mnie zaczęło padać :banan: :banan:
Madas Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 ej oż w morde u mnie też ....bo jak napisałeś to aż poszedłem zobaczyć do okna w końcu mieszkasz z 2 km ode mnie
Rekomendowane odpowiedzi