Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!

życzy wicek

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Również wszystkiego najlepszego dziewczyny i chłopaki :):good:

Opublikowano

Wesołych :hi:

Opublikowano
:drunk: wesoło mi hahaha :polew: idę do knajpy narx
Opublikowano

Merry xmas

Opublikowano

Witam Poznan! Wczoraj dotarlismy w koncu po eskapadzie przez zasypana Danie i Niemcy. Od Berlina mgla mleko :(

A w Poznaniu deszcz, hehe. Ale mniejsza z tym! Swieta w Polsce i Poznaniu rulez!

Przy okazji chcialbym zyczyc wszystkim wesolych swiat i szczesliwego nowego roku!

Pozdrawiam

Makki z rodzinka

Opublikowano

Makki dla Ciebie i żony też, pozdro dla twojego taty :)

Opublikowano

Spóźnione, ale szczere WESOŁYCH ŚWIĄT !![br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 23:54_________________________________________________

W7 64 bit będzie widziało 4 GB ramu, Vista 64 bit też widzi, masz 2 rdzeniowy procek ? ja mam jedno rdzeniowy i mam fizycznie 4 GB ramu ale system widzi 3 GB ale w pełnym zakresie i śmiga bombowo

to że nie widzi to nie znaczy, że nie wykorzystuje... adresuje sobie tą pamięć mimo, że ona nie jest do końca alokowana[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 00:01_________________________________________________

Szula ja tez polecam szybościemniacza z Kostrzyna tez jestem po jego usługach i jest git a w dodatku cena rewelka!!!

Ma ktoś może instalkę Win7 64bit bo mam HP DV7 z 4 GB RAM-u i mnie Vista dobija tak muli a w7 będzie widziała cały ram???[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 00:11_________________________________________________No jest szansa z w przyszłym roku wigilia będzie dniem wolnym i wyzyskiwacze nie będą zmuszać ludzi do pracy do wieczora w wigilię

przypomnij się jakoś przed spotem to coś się da wymyślęć z tym W7 :)

Opublikowano

uff.. skończyłem właśnie 12h pracy :hi:

Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 08:43_________________________________________________po15,5h jazdy :sick3: dotarlem do domu :banan:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 08:45_________________________________________________droga byla naprawde :sick3:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 09:05_________________________________________________ale jestem w domku :good:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 09:06_________________________________________________mysle ze niebawem sie zobaczymy :mysli:

Opublikowano

witka :hi:

Opublikowano

:hi:

i do pracy :decayed:

Opublikowano

witka :hi:

rózga :hi:

Opublikowano

Wesołych poświętach...

Opublikowano

:hi: wszystkiego dobrego po swiętach

ma ktoś namiary na jakiegoś sprytnego elektryka samochodowego? potrzebuję przełożyć gniazdo do przyczepy z US na EU, nie chcę sam grzebac przy tym

Opublikowano

:hi: wszystkiego dobrego po swiętach

ma ktoś namiary na jakiegoś sprytnego elektryka samochodowego? potrzebuję przełożyć gniazdo do przyczepy z US na EU, nie chcę sam grzebac przy tym

ja mam znajomka elektryka mogę Ci dać namiary i się zapytasz... mieszka na dolnym Łazarzu i raczej tam trzeba by podjechać...

Opublikowano

Nikuś jak byś mógł namiary na PW wysłać, z góry dziękuję

Opublikowano

Nikuś jak byś mógł namiary na PW wysłać, z góry dziękuję

pozszło :good:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 23:46_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

Vario, jakby elepstryk nie dał rady to daj znać .. Borek ze Style jest elektrykiem na Piątkowie albo Grzechu (Boscha) też dłubie w kabelkach [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 12:45_________________________________________________Nikuś, kod już mam jakby co :)