Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcą bym wkleił twoje zdjęcie z marsa :)

jakie zdjecie? :mysli:

z sebaja telefonu Ty przebrany za marsjanina :kox:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 23:42_________________________________________________z sylwestra albo after sylwestra :)

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o kibicach i zamieszkach :naughty:

a to widzialem

chłopaki nie wiedzą ale Musashi ma ksywe stadionową "ostra piącha" :kox:

Opublikowano

chcą bym wkleił twoje zdjęcie z marsa :)

jakie zdjecie? :mysli:

z sebaja telefonu Ty przebrany za marsjanina :kox:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 23:42_________________________________________________z sylwestra albo after sylwestra :)

nie pamietam zebym sie przebieral... chyba ze sebaj dodal jakies telefoniczne bajery :cool1:

Opublikowano

o kibicach i zamieszkach :naughty:

a to widzialem

chłopaki nie wiedzą ale Musashi ma ksywe stadionową "ostra piącha" :kox:

pokrecilo ci sie :cool1: "szybki kij" :kox:

Opublikowano

ah sory pomyliłem się :evil:

Opublikowano

nie pamietam zebym sie przebieral... chyba ze sebaj dodal jakies telefoniczne bajery :cool1:

trzebabylo mniej pic :decayed:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 23:50_________________________________________________lece na imprezke :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

lece na imprezke :gwizdanie: :cool1:

k**** a gdzie Ty lecisz :mysli:

Opublikowano

dzis udało mi sie odpalic auto :D, ale niestety aku powedrowal do rodzicow na prostownik, mam nadzieje ze na jutro juz bedzie zanim mi snieg stopnieje

Opublikowano

dobra chłopaki czas na mnie ....do jutra miłego imprezowania dla tych którzy imprezują i kolorowych snów dla tych co idą spać :hi:

Opublikowano

milej zabawy Marcin :)

czesc Pawel :) jakby co to jutro tu zajrzyj bo pewnie bedziemy sie umawiac jak bedzie snieg :)

dobranoc Adam :) jutro napisz do gosci ze sie zle czujesz i dawaj z nami :decayed:

Opublikowano

siema z rańca :)

Opublikowano

siemka :hi:

Opublikowano

czołem pany, śnieg nam znika :thumbdown:

Opublikowano

:siema:

mam nadzieje ze do wieczora jeszcze troche napada... :mysli: ogladal ktos pogode?

Opublikowano

dokładnie zapowiadali śnieg w środe :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 12:45_________________________________________________Paweł a jak się czujesz??

Opublikowano

moza powiedziec ze z dnia na dzień coraz lepiej, moge juz spac na boku. Jutro jade do przechodni na sciagniecie ostatnich trzech szfów. przedemna jeszcze caly miesiac byczenia sie na l4 :D

Opublikowano

odpoczywaj poki mozesz... przed Toba jeszcze 30 lat pracy :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 13:04_________________________________________________a co do sniegu to ten co jest chyba sie do srody nie utrzyma bo juz widze ze topnieje :confused4: z aut na parkingu wszystko samo zjezdza...

Opublikowano

wygląda na to że temperatura ok 0 stopni bo u nas też topnieje wsio :mysli: