elmartinez Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 ja już mam week Szczęściarz [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 14:12_________________________________________________ ja maluję pergolę na balkonie A co to takiego?
variocustoms Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 pergola to taki jak by płotek zasłaniający/odgradzający od sąsiadów[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 14:13_________________________________________________Pergola – budowla ogrodowa w postaci zacienionej alei lub element budynku w architekturze. Składa się z dwóch rzędów podpór (słupków) i ułożonej na nich lekkiej kratownicy lub układu belek podtrzymujących rośliny, najczęściej pnące[1]. Pergolę stosowano w architekturze ogrodowej od czasów średniowiecza. W zależności od poszczególnych epok architektonicznych budowla przybierała różne formy – od lekkiej, niewyszukanej, drewnianej konstrukcji do masywnych, marmurowych kolumn (np. żelbetowa pergola we Wrocławiu w Parku Szczytnickim).
nike21 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 vario a gdzie te przypisy i literatura? BTW też myślałem o rowerze, potem znowu o motorze, a na końcu chyba kupie coś takiego do latania po mieście i do pracy... spala z 4l Pb i za***rdala 130km/h http://allegro.pl/suzuki-an-400-burgman-burgman-400-i1646148817.html
variocustoms Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 nike też o czymś takim myślę ale kurna finanse nie pozwalają, chociaż jak policzę koszty paliwa z Forda to pewnie szybko bym uzbieral na taki skuuuuter przypisy znajdziesz na wikipedii
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 fajna rzecz taki skuter ale rower to jednak rower
Młodzik Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 czesc!! ja jestem w trakcie poszukiwania VIRAGO 750 ciężko wyrwać dobry sprzęcik w rozsądnej kasie
Madas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 a co to jest ? motor ?[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 21:50_________________________________________________juz sprawdziłem ... za***isty motor
nike21 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Virago fajna tylko trochę mała jak dla mnie... poza tym spalanie jeszcze raz takie a mi zależy żeby mało palił. decydując się na motor i w tej cenie co ta Virażka wolałbym Bandita lub Fazera z pierwszej serii.
variocustoms Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 mój przyjaciel ma HD Fat Boy po customingu, niezła maszyna, jechałem nią raz ale za ciężka jest za to wymiata nieźle
variocustoms Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 to przed przeróbkami, teraz jest dopiero ale nie mam aktualnych fotek[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 00:58_________________________________________________ale może załatwię jakieś
elmartinez Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 dobranoc Nieźle szajesz Dzień dobry
Pepin Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 jak mówicie o motorach to jest do kupienia KTM
Rekomendowane odpowiedzi