Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja już mam week :)

Szczęściarz ;)[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 14:12_________________________________________________

ja maluję pergolę na balkonie

A co to takiego?

Opublikowano

pergola to taki jak by płotek zasłaniający/odgradzający od sąsiadów[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 14:13_________________________________________________Pergola – budowla ogrodowa w postaci zacienionej alei lub element budynku w architekturze. Składa się z dwóch rzędów podpór (słupków) i ułożonej na nich lekkiej kratownicy lub układu belek podtrzymujących rośliny, najczęściej pnące[1].

Pergolę stosowano w architekturze ogrodowej od czasów średniowiecza. W zależności od poszczególnych epok architektonicznych budowla przybierała różne formy – od lekkiej, niewyszukanej, drewnianej konstrukcji do masywnych, marmurowych kolumn (np. żelbetowa pergola we Wrocławiu w Parku Szczytnickim).

Opublikowano

ale wykład :naughty:

Opublikowano

vario a gdzie te przypisy i literatura? :naughty:

BTW też myślałem o rowerze, potem znowu o motorze, a na końcu chyba kupie coś takiego do latania po mieście i do pracy... spala z 4l Pb i za***rdala 130km/h :kox:

http://allegro.pl/suzuki-an-400-burgman-burgman-400-i1646148817.html

Opublikowano

nike też o czymś takim myślę ale kurna finanse nie pozwalają, chociaż jak policzę koszty paliwa z Forda to pewnie szybko bym uzbieral na taki skuuuuter

przypisy znajdziesz na wikipedii :polew:

Opublikowano

fajna rzecz taki skuter ale rower to jednak rower :)

Opublikowano

czesc!!

ja jestem w trakcie poszukiwania VIRAGO 750 ciężko wyrwać dobry sprzęcik w rozsądnej kasie

Opublikowano

a co to jest ? motor ?[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 21:50_________________________________________________juz sprawdziłem ... za***isty motor :good:

Opublikowano

taki mały cruiser :gwizdanie:

Opublikowano

Virago fajna tylko trochę mała jak dla mnie... poza tym spalanie jeszcze raz takie a mi zależy żeby mało palił.

decydując się na motor i w tej cenie co ta Virażka wolałbym Bandita lub Fazera z pierwszej serii.

Opublikowano

mój przyjaciel ma HD Fat Boy po customingu, niezła maszyna, jechałem nią raz ale za ciężka jest za to wymiata nieźle

Opublikowano

Fat Boy to moje marzenie... ;(

Opublikowano

8098255eabeb7133.jpg

to przed przeróbkami, teraz jest dopiero :kox: ale nie mam aktualnych fotek[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 00:58_________________________________________________ale może załatwię jakieś :mysli:

Opublikowano

dobranoc :hi::decayed:

Opublikowano

dobranoc :hi::decayed:

Nieźle szajesz :kox:

Dzień dobry :hi:

Opublikowano

hej :hi: :hi:

Adas coś Ty robił całą noc :naughty:

Opublikowano

to nie pospałem :gwizdanie:

Opublikowano