Madbar Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Cześć Piotrek, Ty jesteś zdaje się na urlopie, to co tak wcześnie wstajesz? A urlopujesz się w kraju, czy w DE?
slawek5170 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 mam opiłki w układzie klimatyzacji, trzeba oczyścić cały układ. części + robota = około 2200 zł. jest to wycena firmy z Poznania. Wiecie może kto robi taniej i w ogóle to robi, bo trochę podzwoniłem i normalne serwisy klimy nie podejmują się tego
variocustoms Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 ale cenę wywalili, skąd te opiłki się w klimie wzięły ???
slawek5170 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Gościu mi to pokazał i wyglądało tragicznie, na sitku same opiłki. wzięły się one najprawdopodobniej z popsutej sprężarki
variocustoms Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 to współczuję, w Antoninku w pobliżu Pol Caru jest serwis Bosch -http://mapa.targeo.pl/adres/Bosch%20Service/BS%20Folty%C5%84ski%20i%20Synowie%20ul%20Radziwoja%2013%20Pozna%C5%84~4432027 może oni to ogarną, mają dosyć dobrą opinię
Pepin Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 poszukuję butelek/napojów o możliwie najmniejszej pojemności tak ok 100-200ml Wiem, że BURN robi takie małe, ale nie wiem czy da radę tam założyć taki "dziubek" zatrzaskowy do picia. Może ktoś coś się komuś rzuciło w oczy - bo przy tych upałach to muszę zabierać coś na bieganie - wczoraj w 65minut chyba ze 3kg straciłem, a nie chcę latać z półlitrową butlą.
Gwerty Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 witam przyłapany granatowy sedan PO 677 JH przy lidlu na bobrzanskiej.
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 poszukuję butelek/napojów o możliwie najmniejszej pojemności tak ok 100-200ml Wiem, że BURN robi takie małe, ale nie wiem czy da radę tam założyć taki "dziubek" zatrzaskowy do picia. Może ktoś coś się komuś rzuciło w oczy - bo przy tych upałach to muszę zabierać coś na bieganie - wczoraj w 65minut chyba ze 3kg straciłem, a nie chcę latać z półlitrową butlą. kup ze 3 piersiówki i 2m igielitu fi 5 to bedzie w sam raz
Pepin Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 poszukuję butelek/napojów o możliwie najmniejszej pojemności tak ok 100-200ml Wiem, że BURN robi takie małe, ale nie wiem czy da radę tam założyć taki "dziubek" zatrzaskowy do picia. Może ktoś coś się komuś rzuciło w oczy - bo przy tych upałach to muszę zabierać coś na bieganie - wczoraj w 65minut chyba ze 3kg straciłem, a nie chcę latać z półlitrową butlą. kup ze 3 piersiówki i 2m igielitu fi 5 to bedzie w sam raz a są plastikowe ? Właśnie kupiłem Burna - okazuje się, że jest to 50ml .. więc nie będzie źle jak sobie ze 3 kupię i jeszcze taśmę "rzepową" zamiast igielitu [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 20:14_________________________________________________ poszukuję butelek/napojów o możliwie najmniejszej pojemności tak ok 100-200ml Wiem, że BURN robi takie małe, ale nie wiem czy da radę tam założyć taki "dziubek" zatrzaskowy do picia. Może ktoś coś się komuś rzuciło w oczy - bo przy tych upałach to muszę zabierać coś na bieganie - wczoraj w 65minut chyba ze 3kg straciłem, a nie chcę latać z półlitrową butlą. kup ze 3 piersiówki i 2m igielitu fi 5 to bedzie w sam raz ja tydzień temu chyba upolowałem przy Polibudzie Okhymona .. jakieś szare kombi .. obtrąbiłem go na lewoskręcie ja byłem a On na pierszeństwie .. pewnie się zdziwił, jak mu ktoś wyjeżdża i jeszcze trąbi no i Nikusia pod moim Lidlem też z tydzień temu
nike21 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 piersiówki są zazwyczaj metalowe, ale idzie dostać szklane a to jest igielit no i Nikusia pod moim Lidlem też z tydzień temu sii sii
blind1 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 [br]Dopisany: 09 Lipiec 2011, 00:16_________________________________________________widze ze zalegliscie w wyrkach
Adas Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 kto taki kurde o 5:30 wstaje :decayed: co jest Piotrze ?
blind1 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 kto taki kurde o 5:30 wstaje :decayed: co jest Piotrze ? pracujesz jutro Adamoie???
blind1 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 szczerze mowiac od kiedy przyjechalem do pl mam wiekszy zapidol niz w pracy, ale jutro mam wolne :gwizdanie:
Adas Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Ja jutro ostatni dzień za ladą, pracownica wraca z urlopu, wreszcie
Rekomendowane odpowiedzi