blind1 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 doberek z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Hejka, szkoda gadać na temat zlotu w/g mnie sam w sobie ośrodek nie był zły ale organizator został zrobiony w ch.. bo dostał najgorsze domki pomijając już przyczepy. Te większe domki gdzie te dzieci mieszkały były spoko (aneks kuchenny - łazienki itd) - lepiej zmieńcie temat bo szkoda gadać ps. progress był bo w niedziele na śniadanie nie trzeba było się o kawę dopominać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ps. progress był bo w niedziele na śniadanie nie trzeba było się o kawę dopominać a słyszałeś, że bułki nawet były wyliczone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ps. progress był bo w niedziele na śniadanie nie trzeba było się o kawę dopominać a słyszałeś, że bułki nawet były wyliczone ? ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 bułki były wyliczone bo były świeże.. ten chleb w sobotę na śniadaniu (przynajmniej przy stoliku przy którym siedziałem) nie grzeszył świeżością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Siemano Wilkopolanie Był ktoś może z Was, albo wiecie kto w ten week był w Krakowie na weselichu :?: Auto to B5 granatowe w avancie. Iiii zaskoczę Was - kibic Lecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Iiii zaskoczę Was - kibic Lecha Wałęsy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 A nie wiem... Tego Poznańskiego na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 granatowe i kibic Lecha nie mogę sobie przypomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Z tym że nie wiem czy jest w klubie... Pytam z ciekawości bo może akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Ciemne B5 w avancie ma Pawlik, Kola, duluki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Chudy, wysoki i ostatnio mu się dziecko urodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 wysoki i świeży tatuś to Nikuś [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 02:06_________________________________________________no chyba, że Ohkyomoon ale ma na 100% naklejkę, auto grafit B5 Avant, chudy i wysoki co do dzieci to pojęcia nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Żona mówi że granat, ale kobity to wiesz... Na kolorach to się znają jak chodzi o lakier do paznokci Nikusia to by chyba poznała O emblematach nic nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 granat to ma Iverson, kręcił się w WLKP i może jest kibolem Lecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Z tym że do wysokich to On raczej nie należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 może buty o szpilkach miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Niezła szpila musiałaby to być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Niezła szpila musiałaby to być wysoka i solidna .. bo trochę masy musiałaby przenieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi